fotózás meglepetés erotikus társasjáték meztelen terhes kismama Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztián erotikus fotósorozattal lepte meg kedvesét, Pamelát. A sportoló mindent megmutatott magából - tudta meg a Life.hu. 

A leendő apuka különleges fotózással kedveskedett szerelmének, Pamelának. Baksa Norbert fotós pikáns képeket készített a párról. Krisztián és Pamela mindent megmutatnak magukból. A sportoló annyira belejött a fotózásba, hogy akár egy erotikus magazinban is megmutatná férfiasságát.

Forrás: norbertbaksa.com
Forrás: norbertbaksa.com

Kattints a képre, és nézd meg a többi pikáns képet is Krisztiánékról!

"Pamela szeretett volna egy fotósorozatot és régebben beszélgettünk erről. Ezért most megszerveztem neki és sikerült meglepetést okoznom. Úgy gondolom, később büszkék lehetünk ezekre a képekre és majd a gyermekünknek is megmutatjuk, milyen volt apa, anya, amikor őt vártuk" - mesélte Krisztián, aki terhesen is gyönyörűnek látja kedvesét. "Pamela szexis kismama, számomra nagy pocakkal is rendkívül vonzó. Bár sokan gondolják úgy, hogy egy kismama ne fotóztassa magát, én ezzel nem értek egyet, és örülök, hogy Norbi barátommal megszerveztük ezt a különleges fotózást" - mesélte Krisztián, aki azt is elárulta, milyen apropóból mutatná meg férfiasságát egy magazinban. "Akkor mondanék igent egy ilyen jellegű felkérésére, ha mint mindenben, ebben is első lehetnék" - vallotta be a sportoló.


A Life.hu Baksa Norbert fotóst is megkereste, aki elárulta Krisztiánnal régóta ismerik egymást, ezért egyértelmű volt, hogy ő készíti róluk a képeket. "Úgy emlékszem, pár éve egy szépségkirálynő választáson találkoztunk Krisztiánnal és azóta jóban vagyunk" - árulta le a fotós, aki jó modellnek tartja barátját. "Nagyon profin pózoltak, teljesen természetesen viselkedtek a fotózáson. Bár Pamelának a nagy hasa miatt voltak aggályai, megnyugtattuk, hogy így is gyönyörű és szexi a képeken" - mesélte Norbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.