A fiatal színész egyszerre csavarta el Kováts Vera és a Nagy Adri fejét - tudta meg a Life.hu.

Két nővel kavar a színpadon Puskás Peti, aki a nagysikerű musicalban, a Starfactoryban a sármőr szerepében tűnik fel. Peti a színpadi csóknak is nagy szakértője lett, annyi hölggyel kell a darabban csókot váltania.

Forrás: Sunhillmedia
Peti Verával (balra) és Adrival (jobbra)

"A darab próbáit nagyon élveztem, megszerettem a színésztársaimat. Két hölgyet hódítok meg, de ez a valóságban négy színésznőt jelent, hiszen kettős szereposztásban, vegyesen játszunk. Még sosem csókolóztam ennyi gyönyörű hölggyel egy darab kapcsán. Most volt szerencsém kipróbálni, milyen a színpadi csók Nagy Adrival, Kováts Verával, Trecskó Zsófival és Tóth Eszterrel. Szerintem nincs okom a panaszra, már alig várom, hogy együtt szerepeljünk" - mesélte lelkesen Puskás Peti. Vajon mit szól ehhez Peti szerelme, Kinga?

Demcsák Zsuzsa elsöprő szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/szeress/20131021-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-szerelemre-vagyik.html Pasivélemény - Ha túl szexi a doktor nénihttp://www.life.hu/szeress/20131020-pasivelemeny-ha-tul-szexi-a-doki-ferfiak-arrol-hogy-elofordulte.html Ha túl szexi a doki: Nála vagy neki akarsz szülni?http://www.life.hu/szeress/20131021-igy-lazulj-el-ha-tulsagosan-szexi-es-vonzo-a-fogorvosod.html Clint Eastwood neje ki akarja füstölni férjéthttp://www.life.hu/szeress/20131021-clint-eastwood-neje-dina-eastwood-meg-akar-szabadulni-ferje-negativ.html Détár Enikő magánéletről és a jövőről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20131020-detar-eniko-szineszno-a-reflektor-kamerai-elott-megszolalt.html