Az R-GO együttes frontemberét a koncerteken felesége csak távolról figyelheti, mert a zenész nem szeretné, ha a munkájában megzavarná kedvese.

Szikora Róbert párja csak ritkán megy el férje koncertjeire. Harminc éve ugyanis a zenész úgy döntött, jobb, ha felesége nem zavarja a munkahelyén, azaz az R-GO együttes koncertjein- tudta meg a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A civil emberek máshogy gondolkodnak, mint egy magamfajta művész. Természetesen többször is elkísért már a feleségem, Zsuzsika koncertezni. Ezért inkább úgy fogalmaznék: nem biztos, hogy minden feleség szeretne bemenni a férje munkahelyére, ahogy a férjek mindegyike sem biztos, hogy szereti, ha a felesége meglátogatja őt napközben. Nekem a koncertezés munkahelynek számít. Valószínű, hogy a dolgozó ember kollégái sem néznék jó szemmel, ha valamelyikük házastársa állandóan ott lenne a munkaasztal mellett. A munkahelyen a munkára kell koncentrálni" - magyarázta az X-Faktor mentora.

A hét szexpóza: érzéki kapocs (18+)http://www.life.hu/szeress/20131023-a-het-szexpoza-erzeki-kapocs-18.html Apja égette halálra a fiatal menyasszonythttp://www.life.hu/szeress/20131023-apja-egette-halalra-fiatal-menyasszony-lanyat-jemenben-mert-beszelt-a.html Álomszép csipkecsodában ment férjhez Kelly Clarksonhttp://www.life.hu/szeress/20131022-kelly-clarkson-enekesno-egy-intim-ceremonian-ferjhez-ment-brandon-blockstockhoz.html Meztelenül pózolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20131022-berki-krisztian-sportolo-meztelenul-pozolt-terhes-baratnoje-pamela-mellett.html Puskás Peti két lányt szerethttp://www.life.hu/szeress/20131022-puskas-peti-szinesz-egyszerre-csavarta-el-kovats-vera-enekesno-es.html