A Gyűrűk ura színészének szóvivője jelentette be a hírt, miszerint hat év együttlét után Miranda Kerr és Orlando Bloom úgy döntött, elválnak.


Vége a találgatásoknak: három év házasság után válik Miranda Kerr és Orlando Bloom. A sztárpár, akikről az utóbbi időben többször is szárnyra kapott a szakítás híre, megerősítette a hírt, miszerint közös megegyezéssel úgy döntöttek, külön folytatják.

Forrás: AFP

A 36 éves színész szóvivője azt mondta, Miranda Kerr és Orlando Bloom egy közös nyilatkozatot adott ki, amelyben mindketten kijelentették, hat év együttlét után békében váltak el egymástól. "Annak ellenére, hogy házasságuk véget ért, mindketten továbbra is szeretik, támogatják és tisztelik egymást, mint közös gyermekük szülei és mint család" - tette hozzá a brit színész szóvivője.

Az ausztrál származású modell és A gyűrűk ura színésze 2007-ben kezdett el járni egymással. Három év után mondták ki a boldogító igent, egy évvel később pedig megszületett fiuk, Flynn, aki egyre cukibb. Bár már korábban is rebesgették, hogy a pár kapcsolata romokban hever, Miranda legismertebb szakítása a Victoria's Secret fehérnemű márkához köthető. Magánéleti problémáik mindig megoldódni látszottak - egészen mostanáig. A hírek szerint sűrű munkabeosztásuk és az ezzel járó rengeteg utazás játszott szerepet válásukban.

Válásáról vallott Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/20130913-nacsa-oliver-humoristanak-jot-tett-valasa-felesegetol-zsuzsitol.html Szakítások a sztárvilágban: 2013 a válások éve?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130912-szerelem-parkapcsolat-szakitas-2013-a-valasok-eve.html Válása óta nem szexelt a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130613-fotokon-akkor-es-most-courteney-cox-a-jobaratok-sorozatanak-egykori.html A fogantatásnál eldől, boldog lesz-e a házassághttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-a-dnsben-rejlik-a-boldog-hazassag-titka.html Praktikus házasság az érzelmeken túlhttp://www.life.hu/szeress/20131016-a-hazassag-praktikus-hasznai-mit-gondolnak-a-huszonevesek-a-hazassag.html Házassági szerződést kötött Angelina és Bradhttp://www.life.hu/szeress/20131017-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-hazassagi.html A jó házasság feladataihttp://www.life.hu/tested-lelked/20131008-a-jo-hazassag-feladatai-es-jellemzoi.html Katalin hercegnő ellenzi Harry házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130910-katalin-hercegno-cressida-bonas-feltestvere-isabella-miatt-ellenzi-harry-herceg.html Michael Douglas: "Nincs válságban a házasságom"http://www.life.hu/szeress/20130903-michael-douglas-szinesz-tagadja-hogy-valsagban-van-a-hazassaga-catherine.html