Egy kattintás az okostelefonodon és máris felizgathatod párod. Még úgyis, hogy a világ másik felén van. Csak egy trükkös fehérnemű kell hozzá.

Itt a telefonszex modern változata, az online előjáték. A Durex piacra dobta különleges, szexi fehérneműit. Az új technológia neve: Fundawear. Lényege, hogy a nőknél a melltartó-és bugyi részben, a férfiaknál pedig az alsónadrágban vannak elhelyezve vibrátorok.

Forrás: Youtube
Ők a szerencsések, akik tesztelhették a fehérneműket

Ezeket az okostelefonra telepített alkalmazással lehet irányítani. Csak egy gombnyomás és indulhat a petting az interneten keresztül. Közben a képernyőn végignézheted kedvesed minden mozdulatát, reagálását. Talán így kibírható a távkapcsolat is.
Egy fiatal pár tesztelte a vibráló alsóneműket - a videó magáért beszél:

Nincs orgazmusod? Attól még nem vagy frigidhttp://www.life.hu/szeress/20131026-gyori-szilvia-szexualpszichologus-a-frigidsegrol-es-az-egyejszakas-osszejarasokrol-ir.html Férjhez ment Christina Riccihttp://www.life.hu/szeress/20131027-christina-ricci-szineszno-ferjhez-ment-james-heerdegen-operatorhoz.html Sztárok, akiknek a durva szex lett a vesztük (18+)http://www.life.hu/szeress/20131026-david-carradine-nelson-rockefeller-kiraly-tamas-james-donald-mcconaughey-sztarok.html Szabó Ádám és exe között izzik a levegőhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20131027-szabo-adam-az-xfaktor-2013-dontose-volt-szerelmevel-a-szinpadon.html Ezért játsszák meg a pasik az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-jatsszak-meg-a-pasik-az.html