Ezért nem bírja a pasid, ha sikeres vagy című cikkünk kapcsán felmerült, hogy manapság egy párkapcsolathoz (vagy egy kapcsolatban) mennyi elvárásnak is kell megfelelniük a feleknek. A valódi kérdés azonban inkább az, hogy vajon tényleg a párunk állítja fel ezeket? Vagy a saját magunk mókuskerekében futkosunk a tökéletesség felé? A Life.hu férfiakat kérdezett.

A cikkben említett kutatás szerint a nők jóval elégedettebbek a kapcsolatukkal akkor, amikor a párjuk sikeres. A férfiak esetében azonban ez nem mondható el. Ők ugyanis a partnerük minden sikerét automatikusan saját kudarcukként élik meg, függetlenül attól, hogy riválisok-e azon a területen vagy sem.

Ebben a témában persze több férfiolvasónknak is megvan a véleménye. Mindközül Domonkosé volt a legérdekesebb.

Thinkstock

Domonkos, értékesítő (25):
"Férfiként nem várhatjuk el a párunktól, hogy fizesse a számlát az étteremben, mozijegyet vegyen, ruhát, ékszert, ajándékot vásároljon nekünk, míg a társadalom azt sugallja felénk, hogy ettől sikertelenek leszünk.

Jó állás, szép lakás, drága autó, jó ruhák, kockás has és nemcsak mértéktelen szabadidő és energiatartalék álljon a rendelkezésünkre, de ezen felül megértőnek, viccesnek és türelmesnek is kell lennünk.

Ezeket az elvárásokat kell teljesítenie egy mai férfinak, és ha ezek közül valami nem sikerül, még a barátnő is elégedetlen lesz. Valószínűleg azért esik néhány férfinak rosszul a párja sikere, mert arra emlékezeti őket, mikor nekik nem sikerült valami."

Felmerül azonban a kérdés, vajon ezeket az elvárásokat tényleg Domonkos párja állította a kapcsolatuk és a szerelme elé? Vagy ő maga az, aki csak mindezek teljesítésével érzi az életét egésznek, és magát magabiztos, sikeres férfinak? Ezen talán nem árt mindenkinek egy pillanatra elgondolkodnia. Következő cikkünkben erre keressük majd a választ.  

Szexpótlás vagy érzelmi kielégülés? (18+)http://www.life.hu/szeress/20131030-a-szex-hianya-a-szexhiany-az-erzelmi-kieleguletlenseg-a-szingliseg.html A hét szexpóza: erotikus összefonódás (18+)http://www.life.hu/szeress/20131030-a-het-szexpoza-szexi-osszefonodas-18.html Intelligens orgazmus novellával (18+)http://www.life.hu/szeress/20131029-deaki-timea-brigitta-az-intelligens-maszturbalasrol-az-olvasasra-kialakulo-izgalmi.html Fogyás és tiszta ágynemű - így lesz kedv a szexhezhttp://www.life.hu/szeress/20131029-fogyas-tiszta-agynemu-es-nagytakaritas-igy-jon-meg-a.html Szextipp éjszakára: pólószex a zuhany alatthttp://www.life.hu/szeress/20120626-poloszex-a-zuhany-alatt-forro-szextipp-ejszakara-18.html Vibráló fehérneműk visznek el a gyönyörighttp://www.life.hu/szeress/20131028-okostelefonnal-iranyithato-vibratorral-felszerelt-fehernemuket-dobtak-piacra.html Nincs orgazmusod? Attól még nem vagy frigidhttp://www.life.hu/szeress/20131026-gyori-szilvia-szexualpszichologus-a-frigidsegrol-es-az-egyejszakas-osszejarasokrol-ir.html Sztárok, akiknek a durva szex lett a vesztük (18+)http://www.life.hu/szeress/20131026-david-carradine-nelson-rockefeller-kiraly-tamas-james-donald-mcconaughey-sztarok.html