Will Smith és neje, Jada Pinkett Smith "próba váláson" vannak.

Még egy szakítás jutott erre a hétre: Miranda Kerr és Orlando Bloom után úgy tűnik, Will Smith és Jada Pinkett Smith házasságának is vége. A hírek szerint külön élnek és augusztus óta nem látták őket együtt megjelenni - írja a brit Mirror.

Forrás: AFP

15 éve házasodtak össze, két gyermekük van, de most szünetet tartanak. Bár őket tartották Hollywood egyik legbiztosabb kapcsolatának, valami megváltozott, hónapok óta feszült a viszonyuk - mondta egy bennfentes. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a színésznő korábban elárulta a hosszú házasság titkát: Will Smith bármit csinálhat, csak merjen utána tükörbe nézni. Vajon most túl messzire ment? Az is lehet, hogy Jada a ludas: korábban nagy vihart kavart, amikor 2011-ben összeboronálták Marc Anthonyval, aki akkor még J.Lo férje volt, bár a színésznő cáfolta a hírt. 

Kivételes helyzetbe került Harry herceg barátnőjehttp://www.life.hu/szeress/20131031-harry-herceg-baratnoje-cressida-bonas-hivatalosan-is-kiralyi-csaladtag-lett.html Rajtakapta feleségét Brad Pitt-tel Mike Tysonhttp://www.life.hu/szeress/20131031-mike-tyson-egykori-nehezsulyu-boxolo-egykor-rajtakapta-feleseget-brad-pitt.html Szexpótlás vagy érzelmi kielégülés? (18+)http://www.life.hu/szeress/20131030-a-szex-hianya-a-szexhiany-az-erzelmi-kieleguletlenseg-a-szingliseg.html A hét szexpóza: erotikus összefonódás (18+)http://www.life.hu/szeress/20131030-a-het-szexpoza-szexi-osszefonodas-18.html Zavaráról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20131030-liptai-claudiat-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-megcsokolta-bereczki.html