A színész házasságáról újabb pikáns titkok derültek ki. Felesége, Cynthia más férfi karjában vezette le a feszültséget.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hujber Feri mégsem válik feleségétől, újra egy párt alkotnak. Most pedig arra is fény derült, hogyan oldotta meg a házaspár a problémákat. Amikor Cynthia ideges volt, férje elküldte, hogy vezesse le a feszültségét más férfi karjában - tudta meg a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A színész intim titkaikról Joshi Bharat újrainduló műsorában beszélt: "Volt olyan eset, hogy én mondtam Cynthiának azt, hogy most nagyon feszült vagy szerintem, én ezt most nem tudom megoldani. Menj el inkább ahhoz az emberhez, akivel néha összejártok. Utazz el hozzá, tölts el vele egy hétvégét, és gyere vissza, ha már egy kicsit lenyugodtál. Akkor meg tudjuk majd beszélni és el tudjuk mondani egymásnak, hogy mi az, ami igazán bántja a másikat" - mesélte Hujber, aki hatásos terápiának tartotta a nyitott házasságot. "Sokszor volt olyan, hogy visszajött, és azt mondta, köszönöm, igazad volt. Mert ha itt maradok, akkor csak még jobban rajtad kattogok, és egymásnak feszülünk. Így meg elment, lenyugodott, szerelmeskedett, jól érezte magát, kapott egy másik impulzust egy másik embertől. Ez nem zavar." A lap megkereste a színészt, aki röviden reagált: "Volt ilyen, igen, de nem akarok erről büszkén mesélni." 

Ryan Gosling és Eva Mendes szakítanakhttp://www.life.hu/szeress/20131103-ryan-gosling-es-eva-mendes-szakitanak-mivel-eva-allandoan-feltekeny.html Így árulja el testük a világsztárokathttp://www.life.hu/szeress/20131102-ryan-gosling-megan-fox-michelle-williams-brian-austin-green-sztarok.html Buta mítoszok a menstruáció alatti szexről (18+)http://www.life.hu/szeress/20120726-szex-es-orgazmus-menstruacio-alatt-buta-mitoszok-amelyeknek-ne.html Pasivélemény: "Nehéz tökéletes férfinak lenni"http://www.life.hu/szeress/20131031-pasivelemeny-ezert-nem-birja-a-pasid-ha-sikeres-vagy-ma.html Ezért nem bírja a pasid, ha sikeres vagyhttp://www.life.hu/szeress/20131026-a-ferfiak-kudarckent-elik-meg-ha-a-parjuk-sikeresebb-naluk.html