A szex miatt ment tönkre Rippel Feri házassága?

házasság párkapcsolat szex Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő titkot árult el házasságáról Simó Vivien, Rippel Feri felesége.

A 27 éves anyuka Joshi Bharat műsorában vallotta be, hogy gyermekük, Cristofer születése után a férje teljesen elhidegült tőle. Szex helyett társasjátékoztak, a szenvedély megszűnt, a közös időt kártyázással, beszélgetéssel töltötték. "Nőként megszűntem létezni Feri számára" - vallja Vivien, aki azt mondja, amiatt hagyta el artista férjét, mert már nem bírta tovább, hogy nem tekintik nőnek, és megszűnt a testi kapcsolat is.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Vivient a szülés előtt megműtötték, mert a rákbetegsége miatt több szervét el kellett távolítani. Így szinte igazi csoda volt, amikor donor segítségével megszülethetett a kisfiuk - a gondok pedig ekkor kezdődtek. "Mindenféle próbálkozás volt a részemről, de feleslegesen, nem tudtam megoldani ezt a problémát. Végül elért egy olyan szintig, hogy már próbálkozni sem próbálkozik az ember. Úgy éltünk egymás mellett, hogy esténként szókirakósoztunk, römicsatáztunk, csak a gyerek volt a közös téma. Meg sem öleltük, meg sem pusziltuk egymást több mint egy évig" - idézi a fiatal nőt a Blikk. Rippel Feri neje azt is elmondta, ugyan már jó ideje beszélget férjével a válásról, de még nem sikerült dűlőre jutniuk ebben az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.