A Delhusa Gjonnal való viszonyáról is lerántja a leplet könvében Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő Bogdán Csaba után az akkor nős zenészről is kitálal. Vajon ki következik?

A Bors információi szerint Toncsi nem kevesebbet állít, mint hogy egykor vele csalta feleségét az akkoriban roppant népszerű Gjoni.
"Nem tudtam a könyvről, és annak tartalmáról sem. Szomorú, hogy Toncsi erre adta a fejét, mégsem csodálkozom. Valamiből élni kell..." - kommentálta a hírt Delhusa, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta a napilap információit.

Forrás: TV2

Gjoni arra is kitért, hogy Antónia a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején igencsak élvezte az életet, így több férfit is érhet még meglepetés.

 

Újra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html Megbocsátott nője VV Cristofelnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131111-az-rtl-klub-fokuszabol-kiderult-megbocsatott-noje-a-veresert-vv.html Hódi Pamelának fáj a szoptatáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-a-tv2-edes-eleteben-mondta-el-berki-krisztian-menyasszonya-hodi.html Tóth Gabi elnézést kérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-toth-gabi-az-rtl-klub-fokuszaban-kert-elnezest-amiert-kinevette.html Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html Tóth Gabit fárasztja a párbajhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-ismet-parbajozott-toth-gabi-egyik-mentoraltja.html