Szerelem nélküli szex? Miért ne! - vallja Tóth Vera. Az énekesnő Joshi Bharat Másképpen című műsorában mesélt arról, miként éli meg az alkalmi erotikus viszonyokat.

Tóth Vera állítja, lassan megbékél önmagával, amit elsősorban a visszajelzéseknek köszönhet. Sok bókot kap, így egy ideje vonzó nőnek tartja magát. A szerelem azonban hiányzik az életéből, az egyéjszakás kalandokat azonban nem veti meg.

Forrás: FEM3

"Nincs párkapcsolatom, de ez nem tesz boldogtalanná, persze nekem is vannak rossz pillanataim. Tudok nagyon mélyen is lenni, de reggelre elmúlik" - mesélte. "Egyébként elfogadom, ami van, ha egyéjszakás kalandot dob a gép, és adott pillanatban az a legjobb gondolat, akkor belemegyek. Szingli vagyok, azt csinálok, amit akarok. Ezek a dolgok hozzátesznek az életemhez, tanítanak valamire" - vélekedik Vera, de azt azért megjegyezte, hosszú távon nem híve az egyéjszakás kalandoknak.

 

Így látja a szakember Bozsek Márk összeomlásáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-a-lifehu-eletvezetesi-tanacsadoja-bozsek-mark-xfaktorbol-valo-kiszallasat-elemzi.html Elképesztően édes Ördög Nóra kutyájahttp://www.life.hu/legykepben/20131112-elkepesztoen-edes-ordog-nora-kutyaja-nanasi-pal-fotoja.html Bozsek Márk karambolozotthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131112-az-rtl-klub-xfaktorabol-kiszallt-versenyzo-bozsek-mark-karambolozott.html Bódi Sylvi macskával pózolhttp://www.life.hu/szepulj/20131112-bodi-sylvi-macskaval-pozol-es-a-facebookjan-osztja-meg-a.html Nem figyeltek eléggé Bozsek Márkra?http://www.life.hu/legykepben/20131112-igy-velekednek-az-xfaktorosok-bozsek-markrol.html Pokorny Lia Bereczkiről beszélthttp://www.life.hu/legykepben/20131112-pokorny-lia-bereczki-zoltannal-valo-baratsagarol-beszelt-katz-david-videojaban.html