Senki nem gondolná, hogy még az Éjjel-Nappal Budapest keménykötésű Joe-ja is fél valamitől, de bebizonyította, hogy szerelméért mindenre képes!

Éjjel-Nappal Budapest Joe-ra mostanában erősen rájár a rúd. Egy gyenge pillanatában megcsalta rózsaszín mániás barátnőjét, Barbit, majd a harmadik fél bosszúhadjáratot indított ellene. Végül nem volt más választása, minthogy mindent bevalljon szerelmének. A történtek után a pár szakított, viszont a tetkós rosszfiú nem az a "könnyen feladós" típus. Szerelme kedvéért szembenézett gyerekkori félelmével és lovon kérte meg a lány kezét - írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

"Kilencéves lehettem, amikor édesapámmal kimentünk lovagolni egy tanyára, és ledobott a ló. Elájultam, és kórházba is vittek, szerencsére nem tört el semmim, de tizenöt év után mertem csak újra elmenni egy barátommal, hogy lovagoljak. Amikor már láttam, hogy nem tudom irányítani az állatot, inkább leszálltam róla. Bízom benne, hogy Barbinak meglágyul a szíve, és megbocsát nekem, ha látja, mennyire elszánt vagyok, hogy visszakapjam őt" - mesélte a lapnak Joe. Azt, hogy a lány igent mond-e, a csütörtök esti adásból kiderül.

 

Váczi Gergő felügyelet alatthttp://www.life.hu/szeress/20131114-vaczi-gergo-musorvezetot-kislanya-minden-reggel-figyelmezteti-ra-hogy-felvegye.html Soha nem megy férjhez Jennifer Aniston?http://www.life.hu/szeress/20131114-jennifer-aniston-szineszno-megint-lemondta-eskuvojet-volegenyevel-justin-theroux-val.html Áll a bál Hajdú Péter egykori és jelenlegi kedvese közötthttp://www.life.hu/szeress/20131114-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-es-balint-antonia-kozott-all.html Ismét szingli Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szeress/20131113-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-ismet-szingli.html Istenes Bence ördög vagy szexisten?http://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-es-csobot-adel-szakitasa-utan-osszegyujtottuk-az-rtl.html