Férfiak tucatjai ostromolják az interneten Medveczky llonát. A táncművésznek huszon- és kilencvenéves udvarlója is akad.

Ahogy a Life.hu korábban megírta, interneten keres társat Medveczky Ilona. Mégpedig névvel, képpel vállalja saját magát és hatalmas népszerűségnek örvend. A táncművész leszögezte, vannak olyan levelek, amelyekre nem tud reagálni, és az nagyon fontos számára, hogy megfelelő tisztelettel közeledjenek felé.

rtlklub.sajtoklub.tv

"Azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki odavágja, hogy szép a mellem. Számomra az ilyesfajta bók túlságosan tolakodó. Azoknak válaszolok, akik tisztelettel és kedvesen írnak, és nem rontanak ajtóstól a házba" - mondta el a Storynak Ilona, aki nem utasít el egyből mindenkit. Van például egy 39 éves brüsszeli hódolója, akivel már hónapok óta tartja a kapcsolatot.

 

Rosszabbul is járhattak volna Bozsek Márkékhttp://www.life.hu/legykepben/20131114-az-rtl-klub-xfaktorosai-bozsek-mark-csordas-akos-es-a.html Hargitai Bea hatalmasat villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20131114-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-hargitai-bea-hatalmasat-villantott-majd.html Ezért maradt itthon Gerendás Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20131113-gerendas-peter-zenesz-husvetkor-a-facebook-oldalan-jelentette-be-hogy.html Szexi elítéltnek öltöztek a Hal a tortán szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131113-szexi-eliteltnek-oltozott-a-supertv2-hal-a-tortanjanak-ket-szereploje.html Kasza műsorában alázta Havas Vágóthttp://www.life.hu/legykepben/20131113-a-tv2-kasza-cimu-musoraban-meselte-havas-henrik-hogy-vago.html