A műsorvezető kislánya minden nap ellenőrzi, apukája betartja-e a házasság szabályait.

Ahogy a Life.hu is megírta, a TV2 Aktív Extra műsorvezetője hat év után vette feleségül párját. Az esküvő fergetegesre sikeredett. Gergőt azóta kislánya minden nap figyelmezeti a házasság szent kötelékére.

Forrás: TV2
A hitvesi csók sem maradhatott el az esküvőn

"Mikor indulok reggel munkába és elbúcsúzunk, van egy rituálénk. Állok az ajtóban, Dórikám odaszalad, ad egy puszit és belecsap a tenyerembe. Mikor kinyújtom a kezem, egyből ellenőrzi, van-e gyűrű az ujjamon vagy nincs. Ha elfelejtettem felvenni, akkor jön a szigorú figyelmeztetés: Apa, gyűrű! Úgyhogy nem is tudnám otthon hagyni" - mesélte mosolyogva a boldog férj, a TV2 Aktív című műsorában.

Váczi Gergő esküvői videójába itt nézhetsz bele:

 
Soha nem megy férjhez Jennifer Aniston?http://www.life.hu/szeress/20131114-jennifer-aniston-szineszno-megint-lemondta-eskuvojet-volegenyevel-justin-theroux-val.html Áll a bál Hajdú Péter egykori és jelenlegi kedvese közötthttp://www.life.hu/szeress/20131114-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-es-balint-antonia-kozott-all.html Ismét szingli Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szeress/20131113-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-ismet-szingli.html A hét szexpóza: piros lámpás kényeztetés (18+)http://www.life.hu/szeress/20131113-a-het-szexpoza-piros-lampas-kenyeztetes-oralis-szex-az.html Paradicsomért szexelnek Fekete-Afrikában (18+)http://www.life.hu/szeress/20131112-afrika-feketeafrika-ghana-szex-prostitucio-egy-europai-pasi-afrikai-szexnaploja.html