Próbaszakításon van a sztárvilág A-listás házaspárja - állítja Beyoncé és Jay-Z egyik ismerőse a Star magazinnak. A nevét elhallgatni kérő ismeretlen azt mondja, komoly problémákkal küzd az álompár.

Jay-Z nemrég Ausztráliába tett látogatást, hogy pár napot együtt tölthessen az épp a szigetországban turnézó feleségével és lányukkal, Blue Ivyvel. A hírek szerint a rapper nem csak nyaralni érkezett ide: egy utolsó erőfeszítést tett azért, hogy a házasságukat megmentse.

Forrás: AFP

A sztárpár ismerőse szerint a távolság helyrehozhatatlan károkat okozott kapcsolatukban. Miközben a rapper Európában turnézott, Beyoncé a kenguruk földjén koncertezett. "Nemcsak, hogy nem beszélte meg Beyoncéval a turnét, hanem még csak nem is próbálta összehangolni a két koncertsorozatot úgy, hogy tudjanak találkozni. Beyoncé azt mondta rá, hogy önző" - tette hozzá a forrás. Az énekesnő emiatt gyakran érezte magát elhanyagolva. Nemcsak mint feleség, hanem mint anya is, hiszen a gyereknevelésben szinte minden feladat rá hárult. Mi szorítunk, hogy Jay-Z összeszedje magát, és ismét egymásra találjon a Life.hu első számú álompárja.

Halálos magasságból ugrott le Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-beyonce-amerikai-enekesno-190-meter-magassagbol-ugrott-le-egy-ujzelandi.html Ilyen cuki kislány volt Beyoncéhttp://www.life.hu/life/galeria/20131025-fotokon-akkor-es-most-beyonce-knowles-amerikai-enekesno.html Az első képek Beyoncé szexi 2014-es naptárjábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-beyonce-enekesno-kisfilmben-mutatja-meg-pikans-naptarfotozasat.html Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-rólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-ime-a-sztarbaba-beyonce-es-jay-z-lanya-blue-ivy.html Jay-Z lelőtte testvérét gyerekkorábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101124-gyermekkoraban-lovoldozott-a-rapper-fenegyerek.html