Liptai Claudia érdeklődés reflektorfény korkülönbség szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapig tartott csak Liptai Claudia boldogsága a nála 14 évvel fiatalabb Szabó Benjámin oldalán. A műsorvezető elmondta, nem a korkülönbség, hanem az egymásétól teljesen eltérő érdeklődési kör miatt szakítottak- erősítette meg Liptai Claudia a Borsnak a szakítás hírét.

Több ok állt a kapcsolat kudarcának hátterében, és ezek között nem szerepelt a korkülönbség, sokkal inkább az eltérő érdeklődési kör, és az, hogy a civil férfi nehezen birkózott meg a reflektorfény hátrányaival, annak ellenére, hogy korábban az nyilatkozta, tudja, hogy kell Claudiát szeretni.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

A Bors azt is megtudta, hogy Benjámint nem törte össze a szakítás, ami talán azzal is magyarázható, hogy megkönnyebbült. Felmerül azonban a kérdés, hogy Clauditát hogyan érinti az elválás. Korábban ugyanis sugárzott a boldogságtól.

Negyvenéves hódolója van Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/szeress/20131114-medveczky-ilona-tancmuvesznek-negyveneves-hodoloja-van-az-interneten-ismerte-meg.html4 ok, amikor elfogadható az irodai önkielégítés (18+)http://www.life.hu/szeress/20131114-szex-es-onkielegites-az-irodaban-4-ok-amikor-elfogadhato-a.htmlOrosz Barbi kapcsolata újra a régihttp://www.life.hu/szeress/20131114-orosz-barbara-musorvezeto-ismet-az-osszekoltozesen-gondolkodik-parjaval-akivel-nemreg.htmlRomantikus lánykérés adásbanhttp://www.life.hu/szeress/20131114-joe-az-ejjelnappal-budapestbol-lovon-keri-meg-szerelme-kezet.htmlTóth Vera nem veti meg az egyéjszakás szexethttp://www.life.hu/szeress/20131113-a-fem3-maskeppen-cimu-musorban-joshi-bharatnak-meselt-toth-vera.htmlVáczi Gergő felügyelet alatthttp://www.life.hu/szeress/20131114-vaczi-gergo-musorvezetot-kislanya-minden-reggel-figyelmezteti-ra-hogy-felvegye.htmlSoha nem megy férjhez Jennifer Aniston?http://www.life.hu/szeress/20131114-jennifer-aniston-szineszno-megint-lemondta-eskuvojet-volegenyevel-justin-theroux-val.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.