Az egykori Született feleség hivatalosan is felvállalta kapcsolatát gazdag üzletember barátjával, akivel a hírek szerint már hónapok óta találkozgat.

Eva Longoria egészen mostanáig titokban tartotta friss románcát. Jose Antonio Bastonnal, az egyik legnagyobb latin-amerikai médiavállalat elnökével nem egyszer kapták lencsevégre a 38 éves Született feleséget. Az újdonsült szerelmespár, akiről ide kattintva nézhetsz képet, nemrég egy vacsorapartin jelent meg együtt - ezzel pedig immár nyilvánossá tették kapcsolatukat is.

Forrás: AFP

"Azonnal levette a lábáról Evát és úgy udvarol neki, akár egy igazi úriember" - árulta el a médiamágnás egyik közeli ismerőse, aki szerint Baston megőrül a színésznőért. Nem csoda, hogy Eva sugárzik a boldogságtól!

A Született feleségek sztárja még most is bombanőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130205-vanessa-williams-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-meg-50-evesen.html Szakított 25 éves szerelmével a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121024-eva-longoria-amerikai-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-szakitott.html 38 kilós volt a háromgyermekes anyuka - Egyre elterjedtebb a Született feleség-szindrómahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120629-egyre-elterjedtebb-a-szuletett-felesegszindroma.html Gyászol Hollywood: elhunyt a Született Feleségek szőke sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120603-gyaszol-hollywood-elhunyt-a-szuletett-felesegesek-szoke-sztarja.html Tudtad? A Született feleségek sztárja két gyönyörű kislány édesanyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120308-tudtad-a-szuletett-felesegek-sztarja-ket-gyonyoru-kislany-edesanyja.html Félrelépett a Született feleségek sztárja?http://www.life.hu/szeress/20111118-felrelepett-a-szuletett-felesegek-sztarja-eva-longoria.html