párkapcsolat Fekete Dávid szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Megasztár egykori döntőse, Fekete Dávid már túl van a váláson. Új kedvese igencsak hasonlít Dávid volt feleségére, Cserpes Laurára. 

Dávid már augusztus óta udvarol egy fiatal lánynak, Csiki-Bege Attila lányának, Renátának, akinek akkor még kapcsolata volt. Az énekes korábban a Blikknek azt mondta, sosem érzett még ilyet senki iránt, éppen ezért udvarolni fog, és nagyon kitartó lesz, mindent úgy fog csinálni, ahogy a férfiak tették a régi időkben. Úgy fest, az énekes próbálkozásait siker koronázta - a napokban ugyanis egy gálaesten a fiatalok már együtt jelentek meg.

Cserpes Laura és Fekete Dávid Forrás: RTL Sajtóklub; Facebook

Fekete Dávid és volt felesége, az igen vagyonos családból származó Cserpes Laura már több, mint egy éve bejelentették a válást. A Megasztár énekese pedig valószínűleg már túl van a váláson, és minden jel arra mutat, hogy a szintén jó családból származó Renáta oldalán találja meg a boldogságot.

A Blikk megkérdezte Dávidot is, aki ugyan nem árulta el, hogyan hódította meg új kedvesét, de nem cáfolta a köztük lévő kapcsolatot. ,,Semmilyen hódításról nem volt szó, amiért én is, ő is jelen voltunk, az főként a súlyos beteg emberekért tartandó jótékonysági gála miatt volt. Az ottani fogyasztás és a Lélek dala című szám mind hozzájárultak a betegek megsegítésére, és ez volt a lényeg. Ő egy tisztességes és becsületes lány, aki szintúgy a nemes célért, és nem főként miattam volt ott az esten".

Medveczky Ilona közszemlére tette mellbimbóithttp://www.life.hu/legykepben/20131127-medveczky-ilona-nagyon-szexi-ruhaban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-mellbimboja-is-latszott.htmlÍgy öltöztök ti: Egyedi táskák Budapestenhttp://www.life.hu/legytrendi/20131122-igy-oltoztok-ti-kulonleges-es-divatos-taskak-budapesten.htmlEltűnt mellbimbók nyomábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131125-divat-es-trend-miley-cyrus-rihanna-victoria-beckham-is-a-mellbimbo-tapaszra-eskuszik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.