Együtt távozott az X-Faktorból Csobot és Istenes

finálé Csobot Adél kocsi Istenes Bence szerelem X-Faktor 2013 szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence, az X-Faktor tavalyi felfedezettje és a műsorvezető szinte elválaszthatatlanok egymástól.

Ahogy vasárnap a Life.hu megírta, Csobot Adél és Istenes Bence között úgy tűnik, több van barátságnál. Az legalábbis teljesen biztos, hogy nem úgy néznek ki, mint akik a minap szakítottak, ugyanis arra lettünk figyelmesek, hogy a backstage-ben ölelik egymást.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Amit láttunk, persze puszta baráti ölelés is lehetett volna. Ám az, hogy az After-X adása után - nagyon jó hangulatban - együtt távoztak a stúdióból, és közös kocsival hajtottak el, igencsak arra enged következtetni, hogy a szerelem nem múlt el közöttük, és szakításuk csupán mosolyszünet volt. Vagy mégsem?

Újra együtt Csobot és Istenes?http://www.life.hu/szeress/20131215-csobot-adel-es-istenes-bence-musorvezetok-az-x-faktor-kulisszai-mogott-oleltek-egymast.htmlCsobot Adél élő adásban dobta le a ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20131117-csobot-adel-uj-dala-es-ruhaja-az-xfaktorban.htmlÚjra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.