Robert Pattinson újrakezdés Csobot Adél Kristen Stewart 2013 Istenes Bence Schmuck Andor szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbbi összeállításunkban a 2013-as magyar álomesküvőket gyűjtöttük össze, azelőtt pedig az idei év legmeglepőbb szakításainak nyomába eredtünk. Most a Life.hu a sztárvilág nagy újrakezdései után nyomoz.
Forrás: AFP

2. Csobot Adél és Istenes Bence

A 2013 legmeglepőbb magyar szakításait tartalmazó összeállításunkban előkelő helyen szerepeltek az RTL Klub sztárjai is, most azonban úgy tűnik, visszataláltak egymáshoz. Azt eddig is tudtuk, hogy a fiatalok össze-összebújtak néha az X-Faktor kulisszái mögött, a döntő éjszakáján azonban a stúdióból is együtt távoztak. Erről részletesebben itt olvashatsz.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

3. Schmuck Andor és Szerémy Linda

Úgy tűnik, nem sokáig bírta egymás nélkül Schmuck Andor és Szerémy Linda sem. A 45 éves politikus és a 21 éves egyetemista lány újra egy párt alkot - erről tanúskodik egy, a Facebookra felöltött fotómontázs, amelyen összeölelkezve mosolyognak egy karácsonyi vásár előtt. A kép alatt csak ennyi olvasható: Újra itt van! Ahogy a Life.hu is megírta, a jókedélyű politikus szeptemberben szakított bombázó szerelmével.

Forrás: Facebook/Schmuck Andor

4. Szabó Ádám és Niki

Niki és Ádám még az X-Faktor előtt szakítottak egymással, azonban a sors nem engedte elválni őket. A tehetségkutatóban Niki mindig ott állt Ádám mögött, mert a műsor tánckarának tagja. Az élő show-kban többször látható volt, ahogy izzott a levegő a fiatalok között. A közös munka egyre közelebb hozta az egykori szerelmeseket, olyannyira, hogy a hírek szerint újra együtt járnak.

Forrás: Facebook/Szabó Ádám, RTLKlub
Forrás: Facebook/Orosz Barbara

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.