Pamela békülne, de Berki nem magyarázkodik

Fotó: Baksa Norbert -
békülés karácsony Hódi Pamela Szalontai Szilvi veszekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A békülés sem megy simán, harc nélkül Berkiéknek...

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Berki Krisztián és Hódi Pamela között áll a bál Szalontai Szilvi SMS-e miatt. Az ünnepek közeledtével a hebrencs anyuka szívét meghatotta a karácsony szelleme és békülésre adná a fejét - legalábbis ezt állítja Pamela egyik barátnője.

Fotó: Baksa Norbert
Berki Krisztián szerint nem lehet elég korán kezdeni!http://www.life.hu/legykepben/20131222-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-elektromos-kisautot-vesz-kislanyanak-natasa-zselykenek.htmlSzalontai Szilvi nem hajt Berkirehttp://www.life.hu/szeress/20131221-a-tv2-edes-eleteben-lathato-szalontai-szilvi-modell-nem-akarja-elcsabitani-berki-krisztiant-hodi.htmlKidobta Berki Krisztiánt Pamelahttp://www.life.hu/szeress/20131220-a-tv2-edes-eletenek-szereploi-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szakitottak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.