Rubint Réka: "Norbi nem lúzer"

Forrás: Schobert Norbert Facebook-oldala -
Rubint Réka lúzer Facebook videó fitneszlady szerelem Schobert Norbi fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon állt ki férje, Schobert Norbi mellett Rubint Réka. A fitneszlédinél ezúttal az verte ki a biztosítékot, hogy az egyik portál "benevezte" Norbit az év lúzere versenyre, Réka pedig értelmező szótárt fogott és hosszasan magyarázta a lúzer szó jelentését követőinek. A posztból természetesen egy kis reklám sem hiányzik, a "zsírbörtön" kifejezés pedig régi kedvencünk. Vigyázat, hosszú fejtegetés következik! Jó szórakozást és boldog új évet! 

"Ma reggel 'csodás' hîrre ébredhettünk: A Szerelmem a bulvárnak köszönhetően 'rangos' megmérettetésen, méghozzá az ÉV LÚZERE szavazáson vehet részt! Hogy miért?!" - vágott bele hosszú mondandójába Réka, akinél a következő sorok verték ki a biztosítékot: "Schobert Norbert (fitneszguru) 'Féltelek, kicsim' címmel énekelt szerelmes dalt feleségének, Rubint Rékának. Ezzel még nem is lett volna gond, a nagyobb baj, hogy a netre is feltöltötte a szerelmi vallomást a fitneszguru. Norbi, ezt tényleg nem kellett volna!"- írja online felületén a lap.

Forrás: Schobert Norbert Facebook-oldala

Ha esetleg nem láttad volna az ominózus vallomást, amiről a Life.hu már korábban is írt, segítünk, hogy pótold! Döntsd el te, cuki-e vagy ciki a fitneszguru produkciója. Klikk a videóra!

Réka egyértelműen a cukira voksolt, ugyanis nem restellt klaviatúrát ragadni, hogy tökéletes életéről eposznyi hosszúságú bejegyzést kanyarintson. Ráadásul mindenközben lelkes nyelvművelőnek is felcsapott, magyarázott, értelmezett, cáfolt. Filozófiai mélységű gondolatait - változtatás nélkül - most veled is megosztjuk és megragadjuk az alkalmat a kérdéshez: Ti szeretnétek ilyen szerelmes üzenetet kapni párotoktól?

"Elolvasva a cikket tudjátok, mi jutott az eszembe?! Rengeteg boldog, kiegyensúlyozott nő, feleség, édesanya élne a földön, ha ilyen 'lúzer' mellet élnènek, mint az én férjem! Ugyanis a lúzer szò jelentése? A lúzer önmegvalósításra, sikerek elérésére lényegileg alkalmatlan, reménytelen életű, kilátástalan jövőjű személy. Tudjátok, hogy számomra kit illet ez a jelző? Azt, aki képes nézni, ha felesége éjt nappallá téve dolgozik, miközben ő otthon 'munkát' keres, viszont az asszony által megkeresett pénzt 'gondosan' beosztja! Azt, aki részegen megveri a családot, miután a kocsmábòl hazaténfereg... Azt, aki a csalàdi kasszát nyerőgèpekbe dobálja...és még sorolhatnám!

Hát kérem szépen! Én egy olyan "lúzerrel' élek együtt 12 éve, aki százezrek életét tette jobbá Duci tréning tornáival, Update életmòd rendszerével utat törve sokak számára a 'zsírbörtön' testi-lelki nyomorábòl, lehetőséget nyújtva rengeteg cukorbeteg számára egy egészségesebb, jobb és minőségibb élet felé! Akár merre nézek, mindenki a 'piacára' akar törni, utánozza Update rendszerét, elismerve ezzel zseniális ötletét és munkásságát! Ez a 'lúzer' felépített egy birodalmat, amely januártòl már nem csak Magyarországon és Szlovákiában, hanem Romániában és Ausztriában is sorra nyitja egészsègtudatos Norbi Update üzleteit...Mi a bűne?! Az, hogy egy ZSENI! És ezt a békát itthon nagyon sokan, nehezen tudják lenyelni! Mert ebben az országban nehéz elismerni, hogy van egy EMBER, aki nap, mint nap tesz azért, hogy az emberek ne legyenek az elhízás áldozatai! Ez az EMBER munkát ad több ezer másiknak! Ez az EMBER maradandòt alkotott!!! Ez az ember merte vállalni azt, hogy SZERELMES és ezt egy csodálatos dalban elénekelte nekem... Időt, energiát nem sajnálva! Elment egy stúdiòba, életünk legszebb pillanatibòl videoklippet vágott össze, òriási örömöt, boldogságot, s egy életre szòlò emléket szerezve nekem! Minden nap hálát adok a Jòistennek, hogy ilyen 'lúzerrel' èlhetek! Aki a tenyerén hord, lesi minden gondolatom, s olyan mérhetetlen Szerelemmel és rajongással vesz körül, amit nem lehet szavakkal kifejezni...Nem tudom, hogy ki írta a cikket, de mielőtt elkezdte az "alkotást" érdemes lett volna a Google-ba bepötyögni a 'lúzer'szòt, mert akkor nem vált volna nevetségessé!" - írja Réka.

A bejegyzéshez ezidáig csaknem ötszáz komment érkezett, de nem volt kedvünk átrágni magunkat rajtuk, úgyhogy azokból most nem idézünk. Itt elolvashatjátok azokat.

Réka dögös retró albumot készített Norbinakhttp://www.life.hu/legykepben/20131202-schobert-norbinak-rubint-reka-egy-retro-albumot-keszitett-szexis-fotokkal.htmlNem kér Norbi segítségéből mamájahttp://www.life.hu/legykepben/20131026-schobert-norbi-tarsat-keres-edesanyjanak-akit-szurkehalyoggal-mutenek.htmlKarácsonykor követelt vérdíjat Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20131227-a-soroksaron-meggyilkolt-gyurik-krisztina-ugyeben-koveteli-a-verdijat-schobert-norbert.htmlFutásra kötelezte fiát is Schobert Norbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131216-schobert-norbi-fitneszguru-kisfiat-norbikat-napi-ot-kilometer-futasra-kotelezi.htmlFelháborodást keltett Norbi zenés videójahttp://www.life.hu/szeress/20131207-schobert-norbi-fitnessguru-romantikus-videot-keszitett-felesegenek-rubint-reka-edzonek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.