Justin Theroux kihasználja Jennifer Anistont

Forrás: AFP -
átverés kihasználtság házasság eljegyzés párkapcsolat Justin Theroux kihasználás kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dívák, akik sosem lesznek már boldogok című cikkünkben fejtegettük, hogy Aniston és Theroux sosem kelnek egybe. Gyanúnk sajnos most úgy tűnik, beigazolódni látszik. 

Egyre inkább eltávolodik érzelmileg Justin Theroux a menyasszonyától, Jennifer Anistontól. Ezt állítják ismerősök, amelynek a pár közeli barátai szerint egyértelmű oka van - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Aggodalomra ad okot, hogy amióta együtt vannak, Justin karrierje hatalmas lendületet vett. Rengeteg előnye származik abból, hogy Jenniferrel jár, és ezt ő állítólag ki is használja. Ráadásul a pár év végi nyaralását követő fotósok egyikének sem sikerült olyan képet készíteni, amelyen a két színész szerelmesek módjára turbékolna. És nyilván a hónapok óta halogatott esküvőről sincs semmi hír.

A két színész egyébként egy forgatáson ismerkedett meg, ekkor lobbant fel köztük a szerelem. Majd viszonylag hamar, 18 hónap után Justin fel is tette a nagy kérdést Jennek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.