Berki visszavárja a "régi" Pamelát

Fotó: Baksa Norbert -
Hódi Pamela TV2 Duna-átúszás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a Duna átúszására készül, várja, hogy Pamela ismét olyan legyen, mint amikor megismerte, a nő pedig egy K betűt is magára tetováltat. Mondván, bármi is történt, Natasa Zselyke szerelemgyerek, így Krisztián is megérdemli a mementót. 

A TV2 Mokkájában vendégeskedett Berki Krisztián. A magát self made mannek aposztrofáló aranyifjú arról beszélt, amikor elhatározta, hogy átússza a Dunát, Pamela miatt akarta véghezvinni, hogy a lány megbocsásson neki. Hozzátette: most már inkább maga miatt szeretné megcsinálni.

Fotó: Baksa Norbert

Berki tisztában van azzal, hogy mennyire veszélyes ez, de éppen kislánya miatt alaposan felkészül rá, bár tudja, így is megvan az esély arra, hogy leáll a szíve. Elárulta, Pamela nagyon aggódik, és le akarja beszélni Krisztiánt az átúszásról. Berki egyébként úgy véli, hogy a párjával való mosolyszünetnek csupán a hormonok az okai, de ő türelmesen megvárja, míg visszatér a régi Pamela, aki viszont úgy döntött, magára tetováltatja Krisztián nevét:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.