Aurelio rányomult Zsófira

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ValóVilág6 VV Zsófi RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már a ValóVilág bőgőmasinájának büszkesége. Aurelio a beköltözéskor a jobb fogás reményében lazán pattintotta le magáról az azóta már kiesett Alexát, most pedig nagyon úgy tűnik, mindent megtenne, hogy végre puncihoz jusson. 

Még szinte be sem tette a lábát a Villába a talpig pinkbe öltözött Zsófi, a sírós szájhős rögtön rárepült. Igaz, elég furán kezdett bele az udvarlásba: "Narancsbőrös a poppolód?" -kérdezte, majd arra kérte a lányt, mutassa meg a lábujjait.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Később Aurelio arról beszélt, hogy számára Zsófi tízből tíz pontos, és egy ilyen lánnyal - "ha jól csinálja a dolgát" - az életét is leélné. Valami homályosat arról is motyogott, hogy az ilyenfajta nők töltik fel őt spirituálisan, de valószínűleg a néhány napja tartó és többször szóba is kerülő merevedésére gondolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.