Lila & Eve szexjelenet filmszerep dublőr Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hajlandó meztelenkedni a Lila & Eve címmel készülő filmdrámában Jennifer Lopez. A produkció dublőrt keres a színésznő helyett a szexjelenetekhez.

"Latin típusú, világos bőrű nőt keresünk, akinek 163 és 168 között van a testmagassága,
állt már kamera előtt, és dublőr szerepet is vállal" - szól a hidetés, amelyben Lopez filmes helyettesét keresik.

Ez a film, nem az a film - (Ben Affleckkel a Gigliben) Forrás: AFP

A jövőre debütáló produkció két anyáról szól, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy megbosszulják fiaik megölését. Állítólag a producer is ragaszkodott ahhoz, hogy az Eve szerepét játszó színésznőnek meztelenül is látszania kell, de belement a dublőr alkalmazásába. Mellesleg, a hirdetés alapján óránként 10 dollárt fizetnek Lopez fedetlen testéért, a Jennifer persze ennek többezerszeresét kapja.

Lenyomta Kim Kardashian Jennifer Lopezthttp://www.life.hu/legytrendi/20131230-2013-legrosszabb-cimlapfotoi-kozt-van-jennifer-lopez-jessica-biel-es-heidi-klum-cimlapfotoja.htmlExférjével karácsonyozik Jennifer Lopez?http://www.life.hu/anyaskodj/20131211-jennifer-lopez-amerikai-enekesno-exferjevel-marc-anthony-enekessel-tervezi-egyutt-a-karacsonyt.htmlJennifer Lopez vészesen fogyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130929-jennifer-lopez-enekesno-sokat-fogyott-az-utobbi-idoben-kislanyaval-lathato.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.