Szarvas Attila Gregor Bernadett Somogyi István hasonlóság szerelem férj Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép színésznő szárnyal a boldogságtól új párja, Szarvas Attila oldalán, aki a Life.hu szerint megszólalásig hasonlít előző férjére, Somogyi Istvánra.

Biztos nem csak nekünk tűnt fel a hasonlóság Gregor Bernadett exe és új szerelme között. A színésznő kilenc évig élt viharos kapcsolatban előző férjével, Somogyi Istvánnal. Nemrég azonban beköszöntött az új szerelem az életében kollegája, Szarvas Attila személyében, akivel egy színpadon játszik, sőt nemsokára a Szombat Esti Láz színpadán is összemérik tánctudásukat. Berni úgy tűnik, ugyanarra a típusra bukik, mert szembetűnő a hasonlóság István és Attila között. A szemük az arcuk ugyanaz a karakter.

Somogyi István, Gregor Bernadett, Szarvas Attila Forrás: Tv2
Férfiak Klubja: Ha nem viszed be a férfiasságod, kihozni sem tudod!http://www.life.hu/intim/20140312-ferfiak-klubja-daeki-timeaval-kerestuk-a-valaszt-miert-van-szukseg-egy-ilyen-szervezetre.html"Állítsuk vissza, őrizzük meg és örökítsük át a férfiasság eredeti értékeit" - olvastam nem is olyan rég a Facebookon. Rákattintottam, így megtudtam, hogy nemcsak egy hangzatos idézetbe futottam bele, hanem egyenesen a Férfiak Klubjába érkeztem meg. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet, de annak megértéséhez, mi is húzódik egy ilyen szervezet mögött, szakértői segítségre volt szükségem.Intim--Hozzámegy a pasijához Britney Spearshttp://www.life.hu/intim/20140312-britney-spears-amerikai-enekesno-elvis-presley-graceland-i-birtokan-akar-hozzamenni-pasijahoz-david.htmlVőlegény van, gyűrű van, és már a helyszínről is akadnak elképzelései az énekesnőnek. Nem is akármilyenek.Intim--Újra együtt: Jennifer Aniston Justin Theroux-val romantikázotthttp://www.life.hu/intim/20140311-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-volegenyevel-justin-theroux-amerikai-szinesszel-ebedelt-new.htmlEgyütt ebédeltek és még a gyűrű is a helyén volt. Bárki bármit mond, minden a legnagyobb rendben Jennifer Aniston és Justin Theroux között.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.