Vágyfokozó vagy vágyölő? Sztárok szőrmentén

Brad Pitt Tyra Banks Irina Shayk szőrtelenítés szőrtelenítő krém Cristiano Ronaldo borotva Mo'Nique szőr Carmen Kass
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu korábban bemutatott már egy szőrös hónaljakról készült fotósorozatot, és úgy tűnik, hamarosan lábakból is összeállíthatunk egy ilyen galériát. Dübörög ugyanis a Szőrös Lábúak Klubja, mely csoport tevékenységéről épp a napokban számoltunk be. Most pedig olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik egész biztosan szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez.

Mo'Nique

"Muszáj megmutatnom Amerikának, hogyan néz ki egy igazi láb. Minden reggel borotválni, ez túl sok nekem. Tényleg úgy gondolom, hogy a szőrös női láb kicsit sem szokatlan a fekete nők között" - nyilatkozta korábban a 46 éves Oscar-díjas színésznő. A sztár, akik magabiztosan vállalja szőrös lábát és bátran nyilatkozik a természetesség iránti elkötelezettségéről, több alkalommal is feltűnést keltett már ápolatlan külsejével. Legutóbb itt írtunk róla, de az elmúlt években sem rejtegette szőrzetét. Még egy Golden Globe-gála sem volt elég számára ahhoz, hogy borotvát ragadjon...

Forrás: AFP

Carmen Kass

Annak idején mindenkit sokkolt, amikor egyszer Emilio Pucci kifutóján nemcsak gyönyörű ruhák, cipők és modellek vonultak fel, hanem egy szőrös lábú szupermodell, Carmen Kass is. A teste egyéb részein tökéletesen epilált hölgy akkor valamiért úgy döntött, megmutatja a világnak, hogy milyen egy igazi nő. Ha pedig hihetünk a híreknek, a topmodell életében nem ez volt az első, és nem is az egyetlen olyan eset, amikor epilálatlan lábakkal lépett a kifutóra.

Forrás: AFP

Irina Shayk

Cristiano Ronaldo tökéletes testű barátnője vélhetően nem önszántából csatlakozna a Szőrős Lábúak Klubjához, pusztán a lesifotósok javasolják neki a regisztrációt. A szépséges modell lányt egyszer ugyanis szinte átlátszó, világos szőke pihécskéivel kapták lencsevégre a nyílt utcán. Ahogy az már csak ilyenkor lenni szokott, a világsajtót bejárták a fotók, így pedig nők ezrei nyugodhattak meg, hogy még Irina Shayk sem tökéletes. Bár elnézve az alábbi róla szóló galériát, úgy tűnik, hogy mégiscsak az:

/1309/_jabb2013918171538

Juliette Lewis

Az amerikai színésznő és énekesnő, aki nem mellesleg három évig együtt járt Brad Pitt-tel, szintén a természetességre esküszik. Elmondása szerint esetében a fiús és a lányos korszakok váltogatják egymást. Amikor éppen pasis időszakát élte, több ízben is megesett vele, hogy szándékosan hagyta, hogy burjánzó szőrzete szabadon nőjön. Ez még nem is lett volna probléma, ha egy hosszú hétvégére érintetlenül hagyja a hónalját, de amikor egy koncertet is lenyomott így, arra bizony sokan felkapták a fejüket. Talán Lewis-nak csak a nőies életszakaszaiban kellett volna fellépéseket vállalnia...

Forrás: AFP

Tyra Banks

Ha egyszer valaki szupermodell, televíziós személyiség, műsorvezető, színész- és énekesnő egy személyben, ráadásul egy valóságshow-ból, A Topmodell leszekből ismeri a világ, akkor az lenne a minimum, hogy nem jelenik meg sehol bajusszal. Banks ugyan nem jár szándékosan bajszocskával a nyilvános eseményekre, de mivel egyszer már előfordult vele, sajnos ezt Irinához hasonlóan elég nehéz lesz lemosnia magáról.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.