Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Flört udvarlás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Süsüvel és Demcsák Zsuzsával parádézott Berki Krisztián, aki természetesen semmi pénzért nem hagyott volna ki egy kis flörtöt a csinos műsorvezetővel.

A Mokka beszélgetése előtt Berki kihasználta a helyzetet és Zsuzsa adottságait méltatta. Azt mondta, mindenki tudja, hogy ő ilyen udvarlós típus, de azt a bizonyos határt sosem lépné át. Azért a biciklizés mikéntjéről oktatta Zsuzsát és közben dicsérte a hajlítóját és feszítőjét. Így:

„Szóval ezek tetszenek neked és jónak tartod az adottságaim?" – kérdezte Zsuzsa. „Jó a futómű!" – vágta rá Krisztián.

Berki imádja, ha Pamela kényezteti: "Néha guggol, néha térdel..."http://www.life.hu/intim/20140509-berki-krisztian-sportolo-uzletembert-a-kemeny-edzesek-utan-orvos-felugyeli-hogy-szexualis-elete-is.htmlA sportoló már hatalmas izomzattal rendelkezik a kőkemény edzéseknek köszönhetően, azonban mindig orvos felügyeletét kéri, hogy a libidója is megmaradjon az edzések után.Intim--Itt veszi feleségül Berki Pameláthttp://www.life.hu/intim/20140409-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-az-andrassy-kastelyban-venne-felesegul-menyasszonyat-pamelat.htmlBerki Krisztián pazar helyszínt talált, ahol megtarthatnák az esküvőt és hatalmas lagzi keretében ünnepelhetnék szerelmüket Pamelával.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián eljegyezte Pameláthttp://www.life.hu/intim/20140126-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-eljegyezte-hodi-pamelat.htmlEgy kútba esett esküvő és egy hosszú mosolyszünet után szent a béke Hódi Pamela és Berki Krisztián között.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.