Cinthya Dictator nem szeret hosszan szexelni

Fotó: Nánási Pál -
TV2 szex rövid idő Cinthya Dictator Varga Viktor Aktív aktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravagáns pár, Varga Viktor és szerelme, Cinthya, ismét szexuális szokásukról vallottak.

A pár híres arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét, sőt, mindig válaszolnak a szexuális életükre vonatkozó kérdésekre is. Nemrég Cinthya arról vallott, hogy Viktor volt az első férfi az életében. Most pedig az Aktívban azt is elárulta, a rövid aktusokat szereti.

„Sokan azt gondolják, hogy a szexet el kell húzni akár 40 percig is és attól menő a férfi, ha ezt sokáig tudja csinálni, mi nők ezt úgy hívjuk, hogy 'reszelés'. Ez egyáltalán nem jó nekünk és a végén már fáj" – magyarázta Cinthya.

Egy amerikai urológus szerint az amerikai férfiak felének elég két perc is a szexre. A magyar átlag 15-30 perc között mozog.
Így tedd élvezetessé a kalandot: melyik pózt hol vessük be?http://www.life.hu/intim/20140514-izgalmas-helyszineken-igy-lesz-kellemes-a-szex.htmlBár gyakran emlegetjük az ágyat, amikor a szexre utalunk, azért merőben más, izgalmasabb helyszínen is kipróbálhatunk ezt-azt, ha az alkalom és szenvedély úgy kívánja. Egy kollégával a közös lift hozhat össze, egy kissé becsípett jó baráttal pedig a buli kellős közepén kaphat el a vágy.Intim--A gyermektelen párok boldogabbak, mint akik már szülővé váltakhttp://www.life.hu/intim/20140510-a-gyermektelen-hazassagokban-es-kapcsolatokban-boldogabbak-a-felnottek.htmlA gyermekvállalást évszázadokon át a boldogság forrásának és az élet értelmének tartottuk. Mára azonban nemcsak a gyereket vállalló családok száma csökken rohamosan, de egy olyan kutatás is napvilágot látott, amely szerint a gyermektelenek boldogabbak is, mint azok, akik már legalább egy babát vállaltak. Legalábbis ez derül ki a brit Open University felmérésből - írja a The Guardian.IntimOrigoSzingliként ünnepel az Alkonyat szívtiprójahttp://www.life.hu/intim/20140513-robert-pattinson-az-alkonyat-szinesze-28-eves-es-o-a-napi-him.htmlRobert Pattinson május 13-án tölti be 28. életévét! Nem kérdés, ő a mai Napi Hím! Összeszedtünk néhány érdekességet is, amit még biztosan nem tudtál róla!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.