Máris új barátnője van Harry hercegnek?

Forrás: AFP/Toby Melville -
esküvő barátnő Cressida Bonas Vilmos herceg éjszaka szőke szakítás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cressida Bonas már a múltté: a herceg egy esküvőn találkozott egy titokzatos szőkével, akivel később együtt távozott a lagziról.

Nem sokat bánkódott Cressida Bonas után Harry herceg. Az US Weekly információi szerint alig egy héttel szakításuk után a 29 éves herceg már egy titokzatos szőke lánynak csapta a szelet. Történt ugyanis, hogy bátyjával, Vilmos herceggel együtt Memphisbe kellett utaznia egy közeli barátjuk esküvőjére, ahol szemet vetett egy hölgyre, aki – egy bennfentes szerint – egy Tennesse-ben élő tehetős család sarja.

Forrás: AFP/Toby Melville

Harry figyelmét olyannyira felkeltette a lány, hogy némi alkohol után már a táncparketten próbálta észrevetetni magát, majd állítólag minden áron meg akarta tudni, ki is ő és honnan jött. Az esküvő után az ismeretlen lány Harryvel tartott a herceg magánszállására, ahonnan csak másnap távozott. Az ifjú hölgy állítólag azóta is kérkedik barátainak hódításáról. A Kensington-palota egyelőre nem kommentálta a híreket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.