Így romantikázik férjével Ördög Nóra

Forrás: Nánási Pál -
praktika Nánási Pál romantika szerelem Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz műsorvezetője és szerelme figyel arra, hogy még kislányuk, Mici születése után se hanyagolják el egymást.

Már egy éve, hogy megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici. Sőt, már úton van a második baba. A házaspár azonban még Mici születésekor megesküdött arra, hogy különböző praktikákkal fenntartják a tüzet kapcsolatukban. „Az estéink mindig nyugodtak, meghittek, csak egymással foglalkozunk, átbeszéljük a napot, ha tudunk, nézünk egy jó filmet" – mesélte a hot! magazinban Nóra, aki hozzátette: vasárnap délután is szoktak közös programokat tervezni, gyakran mennek moziba.

Forrás: Nánási Pál

Nóri szerint az is fontos, hogy férjétől, a Life.hu sztárszerzőjétől, Nánási Pali fotóművésztől rengeteg bókot kap. „Nagyon jól esik, és mindent megteszek, hogy erre rászolgáljak. Persze én is dicsérem őt, fülig szerelmes vagyok belé"- árulta el a szép műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.