Íme, az igazság Marilyn Monroe és JFK intim fotójáról

fotó John F. Kennedy Marilyn Monroe intim Alison Jackson fotós születésnap Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napok óta az interneten keringő felvételen a szőke szexszimbólum és az egykori elnök, John F. Kennedy látható meghitt pózban. Most kiderült, nem az van, amire elsőre mindenki gondolt. Már megint Alison Jackson fotós keze van a dologban.

Kis túlzással a fél világot becsapta az a fotó, amely már hetek óta kering a világhálón. Úgy tűnt, Marilyn Monroe és az Egyesült Államok egykori elnöke, John F. Kennedy látható a bensőséges felvételen, amely 1962-ben készült, az elnök 45. születésnapi partiján, amikor Marilyn elénekelte a híres Happy Birthday, Mr. President nótát. Sokak szerint a futótűzként terjedő fotó a bizonyíték arra, hogy Marilyn és JFK szeretők voltak.

Forrás: Facebook/Alison Jackson

Csakhogy a képen nem az igazi szereplők láthatók. Alison Jackson fotósnak sikerült átvernie mindenkit. Ő az a brit művész, aki arról híres, hogy népszerű sztárok hasonmásaival dolgozik együtt.

Így köszöntötte az igazi Marilyn az elnököt anno:

Állatmintás dresszben pózol a teniszcsillaghttp://www.life.hu/intim/20140601-serena-williams-teniszezono-egy-eskuvoi-foton-pozol-furdoruhaban.htmlSerena Williams egy esküvői fotón pózol, méghozzá párducmintás úszódresszben. Mi nem biztos, hogy szeretnénk magunkról ilyen képet.Intim--Nem házasodik össze Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20140531-angelina-jolie-es-brad-pitt-nem-hazasodik-ossze.htmlBár már két éve eljegyezte egymást Angelina Jolie és Brad Pitt, nagyon úgy tűnik - legalábbis, ha a színésznőnek hinni lehet - egyelőre nem mondják ki a boldogító igent. Intim--Prágában sétálgatnak Kardashianékhttp://www.life.hu/intim/20140531-kim-kardashian-es-kanye-west-pragaban-vannak-naszuton.htmlÍrország után Prágában folytatja nászútját Kim Kardashian és Kanye West. Ahogy a Life.hu is megírta, a pár Firenzében, gyönyörű szertartáson kelt egybe.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.