Nem titkolják tovább! Hozzámegy pasijához Terry Black

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
esküvő Terry Black házasság Hollandia Facebook titok románc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előadóművész egy nála 25 évvel fiatalabb, holland fiúnak mondja ki az igent Hollandiában.

Közösségi oldalán dicsekedett el Terry Black szerelme, hogy itt bizony hamarosan esküvő lesz. Gordon Warner az alábbi szöveget posztolta ki: „Kedves Barátaim! Itt az ideje, hogy bejelentsünk mindenkinek egy hosszan tartó románcot, ami házasságkötésre sarkallt bennünket Terry Black előadóművésszel. Hosszas titkolózás után most akkor felvállaljuk, hogy egy pár vagyunk, és hamarosan házasodunk Hollandiában."

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A szerelmes fiú készségesen mesélt a Borsnak is románcukról. „Másfél évvel ezelőtt, egy rendezvényen mutatták be személyesen, de a hírekből, a televíziókból tizenöt éve tudom, ki ő" – kezdi történetét a fiú. „Az egyénisége fogott meg, bár nem emlékszem arra a pillanatra, amikor rádöbbentem, ez több mint szimpátia. Bizto, ittas voltam" – tette hozzá nevetve a tehetséges énekes, aki azt is bevallotta, hogy ő kérte meg Terry kezét. „A volt párom, Vivien szervezi az esküvőnket, vele néha még összejárunk, de ez egyikünket sem zavarja" – zárta sorait a srác. No komment...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.