Dávid Kornélra rátalált a szerelem - kézis lány csavarta el a kosaras fejét

szerelem Azari Fruzsina Dávid Kornél kézilabda kosárlabda-játékos NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes a harmónia Magyarország legismertebb kosarasa, az egykori NBA-játékos Dávid Kornél és a csinos kézilabdás kiválóság, Azari Fruzsina között.

Kornél és Fruzsi december óta alkotnak egy párt, kezdetben kerülték a nyilvánosságot, ám a SportKlub kamerái előtt már nem titkolóztak: vállalták boldogságukat.

Forrás: redlemon

"Egy rendezvényen találkoztunk, egy pillanatra összevillant a tekintetünk, de aztán mindketten mentünk tovább a dolgunkra" – kezdte Fruzsina, majd Kornél vette át tőle a szót. „Két hónappal később hivatalosak voltunk egy másik rendezvényre, ahol sportolókat kérdeztek. Hallgattam Fruzsi nyilatkozatát, éreztem, hogy zavarba jön a faggatástól, ugyanakkor egyből megtetszett az őszintesége" – mesélte az egykori NBA-játékos, aki szerint a korkülönbség nem számít. „Egyesek kérdezgetnek bennünket, mások előrevetítik a kapcsolat jövőjét, de mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Jól érezzük magunkat együtt és szeretnénk, ha ez minél tovább tartana" – mondta Kornél.

Eljegyezte barátnőjét David Arquettehttp://www.life.hu/intim/20140703-david-arquette-courteney-cox-exferje-is-lejegyezte-baratnojet.htmlCourteney Cox eljegyzése után egykori férje, David Arquette is meglépte, amit exfelesége is: eljegyezte barátnőjét.Intim--Ismét szerelmes Muri Enikőhttp://www.life.hu/intim/20140703-muri-eniko-enekesno-szerelmes-lett-kollegajaba-kareszbe-az-operettszinhaz-ugyelojebe.htmlAz Operettszínház ügyelőjébe, Kareszbe szeretett bele az X-Faktorból megismert énekesnő.Intim--Titokban vette el szerelmét Gergely Róberthttp://www.life.hu/intim/20140703-gergely-robert-titokban-szuk-csaladi-korben-elvette-szerelmet-erden.htmlAz énekes-direktor és kedvese szűk családi körben mondták ki egymásnak a boldogító igent az érdi anyakönyvvezető előtt. Pedig korábban egy pazar helyszínen, a Maldív-szigeteken akartak összeházasodni. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.