Technikásak és szexisek: íme a Life.hu álomválogatottja

Forrás: AFP -
válogatott Sergio Ramos Lionel Messi focivébé fociVB Cristiano Ronaldo Olivier Giroud Wesley Sneijder világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem áltatjuk magunkat azzal, hogy értünk a focihoz. Nézzük a meccseket, a legkirályabb szabadtéri helyeken szurkolunk, bámuljuk a pasikat. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi a les, és tudjuk, mi a dolgunk a vébé alatt. Így pedig nyugodtan megálmodhatunk mi is egy olyan csapatot, ami a kedvenceinkből áll. Lássuk hát!

Szövetségi kapitány: Miguel Herrera

Azt ugyan nem tudhatjuk, Miguel Herrera szakmailag pontosan milyen munkát végzett a mexikói válogatott élén, bár nyilvánvalóan jót, hiszen csapata a legjobb 16 közé jutott. Korábbi cikkünkben 10 pontban gyűjtöttük össze, miért is kedveljük őt ennyire. Embersége, humora vagy a kedvessége miatt? Ugyan a mexikóiak a nyolcaddöntőben elbúcsúztak, mi nagyon megkedveltük őket, így Herrerát választottuk a dreamteam élére.

Forrás: AFP/Javier Soriano

Csatársor: Neymar, Giroud, Cristiano Ronaldo

Hogy minél több tehetséges és jóképű pasit tehessünk előre, úgy döntöttünk, hogy 4-3-3 felállásban szervezzük a csapatot. Neymar, aki sajnos csigolyatörést szenvedett, nem játszhat már a vébén, a mi álomcsapatunkat azonban erősítheti.

Forrás: AFP

Igaz, hogy Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan kitoltuk őt szélre, de úgy hisszük, az FC Barcelona sztárja ezúttal jobb oldalról is kiválóan ontja majd nekünk a gólokat.

Nézd meg C. Ronaldót és barátnőjét, Irina Shaykot meztelenül! Forrás: AFP

A Real Madrid klasszisát, Ronaldót pedig, aki szerepelt a legstílusosabb focistákat felvonultató összeállításunkban is, annak ellenére, hogy mindössze egy gólt szerzett a világbajnokságon, és hogy Portugália együttese a csoportot sem élte túl, egyszerűen nem hagyhattuk ki összeállításunkból.

És hogy Olivier Giroud miért is került az első sorba? Nos, mert ő az abszolút kedvencünk. A TOP 20 legszexibb vébépasi-lista első helyezettje, az egyik legjóképűbb sztár az idei vébékeretekből.

Forrás: AFP

Középen: James Rodríguez, Messi és Sneijder

Ki vagy te, James Rodriguez? Ismerd meg a szexi kolumbiai hőst! című cikkünkben bemutattuk már őt, így azt sem kell túlragoznunk, miért tettük be az álomcsapatba. Kolumbia a negyeddöntőben ugyan búcsúzott, mi azonban reméljük, sokat hallunk még a későbbiekben "Hámesz" felől.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Lionel Messi a legcukibb vébéapukák csoportjába már bekerült, de a mi csapatunkban is szívesen látjuk. Úgy tűnik, az FC Barcelona sztárja a hátán viszi Argentínát a döntő felé, így természetesen mi is ezt várjuk tőle.

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Ian Walton

A Galatasaray játékosa, Sneijder sem tétlenkedik, amikor Hollandia a továbbjutásáért küzd. A jóképű középpályás, aki több poszton is képes jól szerepelni, szintén bekerült a TOP 20 legszexisebb közé. Ezért, és persze kiváló játékáért számoltunk vele álomcsapatunkban is.

Forrás: FIFA via Getty Images/2014 FIFA/Alex Livesey - Fifa

A védelem: Sergio Ramos, Piqué, David Luiz, Alderweireld

Jogosan merül fel a kérdés, hogy amennyiben Spanyolországtól már a csoportkörök alat elbúcsúztunk, miért van két spanyol védő is a Life.hu álomcsapatában. Nos, ez egyszerű. Sergio Ramost gyönyörű kockás hasáért szeretjük, és szomjazzuk, hogy egy ilyen hasizom védelmezzen minket. És ne is csak a pályán, a brazíliai világbajnokságon, vagy éppen a királyi gárda meccsein, hanem a mindennapokban is.

Forrás: AFP

Gerard Piqué-t, az FC Barcelona védőjét pedig a mosolyáért és a családjáért szeretjük. A vébén ő is sokat hibázott, de mi töretlenül bízunk benne és a tehetségében.

Nézd meg Gerard Piqué és Shakira tündéri gyermekét, Milant! Forrás: AFP

Tudtad?

Shakira is ott lesz a focivébé fináléján, hogy elénekelje vébédalát!

David Luizról is írtunk már korábban. Ő a vébé legszőrösebb férfiúit felvonultató cikkünkbe került be, természetesen hatalmas hajkoronája miatt. Azonban nem csak ezért van szükségünk a Chelsea játékosára. Akarjuk még a szabadrúgásait és a kedvességét is. Ő volt ugyanis az az ember, aki miután Brazília a negyeddöntőben búcsúztatta Kolumbiát, tapsot kért a már említett James Rodrígueznek.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Az Atletico Madrid 25 éves hátvédjére, Alderweireldre is számítunk a csapatunkban, elsősorban kiváló védőmunkája miatt. A belga srác általában a védelem közepén játszik, de a hátvédsor jobb oldalán is bevethető, mivel jobblábas.

Forrás: AFP/Martin Bureau

A kapuban: Ochoa

Korábban összeszedtük már a világbajnokság 12 legszexisebb hálóőrét, azon a listán azonban a mexikói Guillermo Ochoa nem szerepelt. Most azonban egy kicsit szakmai alapon is döntünk, már amennyire konyítunk hozzá, és úgy ítéltük meg, ő lesz a tökéletes kapus a számunkra.

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Az alábbi sztárok szorultak a Life.hu álomválogatott kispadjára: Julio Cesar a cserekapus, Verthongen, akiről itt írtunk korábban, Thiago Silva, Oscar, di Maria, aki sajnos izomszakadást szenvedett, Robben, és persze Benzema, akit régebbi cikkünkben szintén bemutattunk már.

Mondd meg te, ki legyen a Life.hu álomválogatottjának csapatkapitánya!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.