Közös jövőt tervez párjával Janicsák Veca

X-Faktor szerep szerelem Class FM Kovács Áron énekesnő Kiss Orsi Janicsák Veca klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos énekesnő a Class FM műsorvezetőinek, Kiss Orsinak és Kovács Áronnak mesélt kedveséről, aki az énekesnő új klipjében szerepet kapott. 

Janicsák Veca lakásfelújításból, smink nélkül érkezett a Class Fm stúdiójába, Kovács Áron nagy örömére. "Mindig tetszettek az olyan csajok, akik mernek úgy kinézni, mint a filmekben a texasi lányok: szakadt farmer, egyszerű póló, feltűzött haj, nulla smink" - bókolt érkezésekor Vecának a műsorvezető.

Forrás: redlemon

"Nem vagyok a külsőségek rabja, szerintem elsősorban a belsőn van a hangsúly - a laza, természetes megjelenés egyfajta zenei stílust is vonz maga után. Ráadásul, most nem is volt időm sminkelni, mert éppen a családi fészket újítjuk fel a párommal"- árulta el az énekesnő, akinek új klipjében szerelme is szerepet kapott.

"A rajongók számára egyértelmű volt, hogy van barátom, sosem titkoltam, hogy kapcsolatban élek és azt sem, hogy együtt tervezzük a jövőnket" - mondta mosolyogva Veca, majd hozzátette: "Nagyon jó volt a klipforgatás, hiszen csupa ismerős vett részt benne. A párommal meg is beszéltük, hogy jó érzés lesz, amikor az unokáink visszanézik majd és felfedeznek benne minket" - tette hozzá sejtelmesen.

Magyar lányok külföldi pasival: Mitől működnek a vegyes kapcsolatok?http://www.life.hu/intim/20140722-magyar-lanyok-kulfoldi-pasival-eltero-kulturak-kompromisszumok-es-buktatok.htmlSzexvadászat nyaraláskor című cikkünkben csokorba szedtük a külföldi ismerkedés veszélyeit, a megbolondult erkölcsi iránytűktől egészen a szexturizmusig. Most pedig annak jártunk utána, mitől is működnek a vegyes párosok. Szakértőnk és olvasóink segítettek eligazodni az eltérő kultúrák, szokások és nyelvi különbségek útvesztőjében.Intim--Végre összeházasodik Angelina Jolie és Brad Pitt, de...http://www.life.hu/intim/20140725-angelina-jolie-es-brad-pitt-osszehazasodnak-legujabb-filmjukben-a-by-the-sea-ben.htmlA sztárpár legújabb közös filmjében, a By The Sea-ben áll oltár elé. Az életben még mindig nem tudni, mikor lesz a frigy. Ennél jobban már csak Jennifer Aniston menyegzőjét várjuk.IntimOrigoSzex 35 felett! Hűsítő ötletek és pozitúrák a kánikula napjaira (18+)http://www.life.hu/intim/20140722-szex-nyaron-a-kanikulaban-husito-szextippek-es-poziturak-a-legforrobb-napokra.htmlAkármilyen meleg is van, nem szabad hagyni, hogy a hőség elvegye a kedveteket a szextől. A Life.hu két évvel ezelőtt összegyűjtött már gyönyörhozó szexpózokat kánikulára, de ezeket most további tippekkel, trükkökkel és pozitúrákkal dobjuk fel. 2014-ben tehát így élvezünk 35 fok felett!Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.