Awww! Brad Pitt kézzel írt szerelmes leveleket Angelina Jolie-nak

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt párkapcsolat romantika szerelem Angelina Jolie szerelmes levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadt a romantikamutató a Life.hunál, amikor megtudtuk, Brad Pitt kézzel írt szerelmes levelekkel bombázza élete szerelmét, Angelina Jolie-t. Na, nem mindig. Csak amikor épp a világ két felén dolgoznak.

Angelina Jolie Ausztráliában, Brad Pitt pedig Nagy-Britanniában forgatta új filmjét, de a távolság nem lehetett akadály számukra. A szerelem levélpapíron és borítékban érkezett Angelina Jolie-hoz. "A távolból is támogatott, és mindezt nagyon romantikus módon tette" - fogalmazott a színésznő, aki elmesélte, elképzelték, milyen lehetett azoknak, akik a csendes-óceáni és az európai hadszíntér között leveleztek egykor, és hónapokig, sőt, akár évekig nem látták egymást.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A párnak egyébként a következő forgatásnál nem lesz szüksége kézzel írt levelekre a romantikázáshoz, ugyanis hamarosan együtt forgatnak. A filmben egyébként össze is házasodnak majd. Kíváncsiak vagyunk, a való életben mikor szánják rá magukat erre a lépésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.