Tóth Gabi nem kapható egyéjszakás kalandokra

Forrás: facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor szingli egyéjszakás kaland mentor randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy ideje szingli, és bár jelentkezők bőven akadnának, akik randira hívnák, ő azonban nem keresi a férfiak társaságát.

Izgalmas a természete, tökéletes az alakja, ismert, sikeres. Sokan keresik a társaságát, üzenetekkel bombázzák, Gabi azonban nem adja könnyen a szívét – írja a hot!

Forrás: facebook/Tóth Gabi

„Sokan azt gondolják rólam, hogy engem könnyű meghódítani, és így is próbálnak közeledni hozzám, pedig ez nem így van. Egyáltalán nem vagyok egyéjszakás csaj! Sosem voltam az. Így pedig még nehezebb ismerkedni" – elmélkedett a magazinban Gabi.

Kidobta Gyurcsík Tibit a barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20140806-gyurcsik-tibit-az-x-faktor-enekeset-kidobta-baratnoje-a-kozos-lakasukbol-vege-a-szerelemnek.htmlHiába ívelt felfelé az X-Faktor énekesének külföldi karrierje, a szerelemben nincs szerencséje. Legutóbbi kapcsolata zátonyra futott.IntimRTLKLUBKinek a kezét szorongatja Demcsák Zsuzsa?http://www.life.hu/intim/20140804-demcsak-zsuzsa-egy-titokzatos-ferfi-kezet-szorongatta-lehet-hogy-ratalalt-a-szerelem.htmlVajon ki az a férfi, akivel Demcsák Zsuzsa keze összefort? A műsorvezető titokzatos fotót posztolt.Intim--Nyugi! Neked is lehet egyszerre több kigyúrt, szexi, meztelen inasodhttp://www.life.hu/intim/20140806-szexi-pasi-pincer-felszolgalo-szolga-rendeles-meztelen-munkavegzes-ferfieszkort.htmlFérjhez megy az egyik barátnőd, neked pedig valami szuper ötlettel kell előállnod a leánybúcsúra? Uncsi a rózsaszín limuzin, a tiara, a férfisztriptíz pedig nem illik az arához? Akkor rendelj a vacsora mellé olyan kigyúrt inasokat, akiket mindössze egy kiskötény, két mandzsetta és egy csokornyakkendő takar. Mert napjainkban már ez is lehetséges...IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.