Ma mondja ki a boldogító igent a templomban Csézy

esküvő szerelem Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csézy nem titkolta, kétszer mondja ki a boldogító igent párjának, Lászlónak. A második szertartásra ma kerül sor.

"A polgári szertartás szűkkörű lesz, és egy rövid, saját tervezésű ruhát fogok viselni. A templomi szertartás augusztus 13-án jóval nagyszabásúbb lesz: háromszáz vendéget hívtunk. Ekkor egy nagy, csodaszép, szintén saját tervezésű ruhát viselek" - nyilatkozta korábban az énekesnő.

Forrás: Origo

Így is lett, az énekesnő Facebook-oldalait jókívánságok árasztották el, ő pedig a következőt posztolta: "Remélem, Nektek is olyan szép napotok lesz, mint ami ma Rám vár!" Gratulálunk!

Détár Enikő és párja összeköltöznekhttp://www.life.hu/intim/20140730-a-tv2-edes-eletenek-parja-detar-eniko-es-kiss-peter-osszekoltoznek.htmlAz Édes élet legújabb szereplőpárja, Détár Enikő és párja, Kiss Péter nem sokat vacakolnak: összeköltöznek. IntimOrigoÍgy hódította vissza férjét Tornóczky Anitahttp://www.life.hu/intim/20140730-tornoczky-anita-es-ferje-ujra-egyutt-el.htmlTavasszal már írtunk arról, hogy hosszú különélés után újra együtt van Tornóczky Anita és férje, Szini Béla. Akkor egy rendezvényen jelentek meg kéz a kézben, ám nem nyilatkoztak megváltozott kapcsolatukról. Intim--Odavan a színésznőért Détár Enci fiatal kedvesehttp://www.life.hu/intim/20140726-detar-eniko-fiatal-kedvese-szerelmes-vallomast-tett.htmlBár nem sokat beszélnek magánéletükről, most Péter mégis úgy döntött a médiának is mesél boldogságáról Détár Enikővel. A pár nyolc hónapja van együtt.IntimFotó: Szabó Balázs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.