Facebookján nosztalgiázik Sarka Kata

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
Sarka Kata házasság házassági évforduló Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évvel ezelőtt, ezen a napon mondta ki egymásnak a boldogító igent Sarka Kata és Hajdú Péter. Hogy ezt honnan tudjuk? A házaspár mindkét tagja a Facebookján is megemlékezik a nagy napról. 

A bejegyzésekhez nem is fűznénk hozzá semmit, inkább változtatás megosztjuk veletek Kata és Péter vallomását.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

"6 éve ilyenkor Hajas Laci kopogtatott az ajtómon, hogy el kell kezdeni készülődni, mert nem leszünk készen! Hamarosan indulnunk kell a Bazilikába, különben elkésünk! A hajam elkészült, Pádár Detti pedig nekiállt gyorsan a sminkemnek! Nagyon-nagyon izgultam, feszült voltam, de vártam a percet, amikor kimondhatom neki az igent! Anyukám és Peti anyukája végig velem voltak készülődés közben, de nem voltak kevésbé feszültek, mint én, nem nyugtattak meg túlságosan! Azon gondolkodtam, hogy mit csinálhat vajon Ő? Hogy éli meg ezeket a perceket? Mire gondolhat? Eközben belépett meglepetésszerűen az én legkedvesebb barátnőm Doszpot Evelyn az ő tündéri pici lányával, aki úgy nézett ki a koszorúslány ruhájában, mint egy földreszállt angyal... Ekkor megnyugodtam. Minden kérdésemre megadta a választ anélkül, hogy mondtam volna neki bármit a fejemben lévő gondolatokról! Elindultam Apukámmal a Bazilikába és attól perctől kezdve az életem egy álom... Ahogy megérkeztünk Ő már bennt várt a templomban. Kimondtuk mindketten az igent, és életem legjobb döntése volt! Azóta eltelt 6 év, van két csodálatos gyerekünk és harmónikus házasságban élünk! Hálás vagyok a Jóistennek azért, hogy ilyen életünk lehet!" - írja Kata

"Pontosan hat évvel ezelőtt, 2008. augusztus 16-án a Szent István Bazilikában házasodtunk össze. Azóta két csodálatos gyermekkel ajándékozott meg és életem legszebb 6 évét töltöttük együtt. Nagyon sok boldog évet kívánok magunknak! Szeretlek Kata!" - tette hozzá feleségénél szűkszavúbban Hajdú Péter.

Ma mondja ki a boldogító igent a templomban Csézyhttp://www.life.hu/intim/20140813-augusztus-13-a-csezy-templomi-eskuvojenek-napja.htmlCsézy nem titkolta, kétszer mondja ki a boldogító igent párjának, Lászlónak. A második szertartásra ma kerül sor.IntimOrigoDétár Enikő és párja összeköltöznekhttp://www.life.hu/intim/20140730-a-tv2-edes-eletenek-parja-detar-eniko-es-kiss-peter-osszekoltoznek.htmlAz Édes élet legújabb szereplőpárja, Détár Enikő és párja, Kiss Péter nem sokat vacakolnak: összeköltöznek. IntimOrigoÍgy hódította vissza férjét Tornóczky Anitahttp://www.life.hu/intim/20140730-tornoczky-anita-es-ferje-ujra-egyutt-el.htmlTavasszal már írtunk arról, hogy hosszú különélés után újra együtt van Tornóczky Anita és férje, Szini Béla. Akkor egy rendezvényen jelentek meg kéz a kézben, ám nem nyilatkoztak megváltozott kapcsolatukról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.