Brad nem szereti Angelinát - a médium kitálal

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt Ron Bard szerelem Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a fél világ Brad és Angelina titkos lagzijára vár, a másik fele örömtáncot jár amiatt, hogy egy újabb "érdekesség" derült ki a sztárpár románcáról. Sőt, visszakerült a képbe Jennifer Aniston is - legalábbis Ron Bard szerint. A férfi egyébként médiumként dolgozik...

Kezdjük mindjárt a legelején: Ron Bardot még Jennifer Aniston mutatta be akkori férjének 2004-ben. Ennek tükrében már nagyon nem tud olyat mondani a médium, ami miatt hinnénk neki, de azért lássuk, miről is pletykált a napokban a jó szándékú úriember. Bard saját bevallása szerint már 2005-ben megjósolta a színésznek, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt megismer valakit, aki fenekestül felforgatja az életét. Brad ebben az évben valóban megismerte Angelinát, bár az azért nem tisztázott, hogy a médium tudta-e, kivel fog forgatni Pitt.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A férfi szerint Brad és Angelina már titokban összeházasodott, ám a szívtipró színész nem szereti kedvesét. Csakis a hat gyerek miatt van vele, sőt, Angelina sarokba szorította a színészt a gyerekekkel. Ám a médium szerint ez nem érdekli Bradet, aki imádja a gyermekeit. Ha ez nem lenne elég, a nagy tudású látó azt is elárulta, hogy a párnak lesz még három gyermeke, és hogy Brad még mindig Jennifer Anistont szereti... Mi a magunk részéről nem nagyon hiszünk az efféle hókuszpókuszokban, de persze lehet benne igazság - ezt inkább mindenki döntse el maga. A következő évek pedig úgyis eldöntik, igaza volt-e a gurunak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.