A szőkék hazudnak leginkább a szexpartnereik számáról

Forrás: AFP/Loic Venance -
párkapcsolat exbarát kutatás haj barna szőke szexpartner hazugság ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőkék hajlamosabbak ferdíteni, míg a barnák csak egy kicsit füllentenek, míg az ősz hajú hölgyek a legőszintébbek, ha az exek kerülnek szóba. Ideje jobban szemmel tartanod a feleséged, Ryan Reynolds!

Mi, nők előszeretettel hallgatjuk el az igazságot, ha a számok kerülnek terítékre – derül ki a Charles Worthington szépségmárka által indított kutatásból. A felmérés sorra vette a ruhaméretet – 20-ból egy nő nem mondja meg partnerének –, az elfogyasztott alkoholmennyiséget – szintén! – és az exeket is.

Forrás: AFP/Loic Venance

Utóbbi kapcsán a szőkék inkább hajlamosabbak a füllentésre, mint sötétebb hajú társaik: míg a barnáknak csak 12 százaléka hazudik arról, tartja-e a kapcsolatot volt pasijaival, addig a szőkék 15 százaléka ködösít a téma kapcsán. Mi több, szexpartnereik valódi számát sem szívesen fedik fel: tízből egy szőke hölgy nem vallja be párjának a valódi „mennyiséget." A legőszintébbek az ősz hajú hölgyek: 41 százalékuk állítja, sosem hazudtak párjuknak a számokat illetően. Előbb-utóbb úgyis kiderül, ugyebár...

A legnépszerűbb univerzális kamumondatok

Holnaptól elkezdek diétázni. Holnaptól minden nap futok. Nem, nem olvastam a leveledet. Ismerős mondatok, ugye? Van még tovább is: íme, a Life.hu listája a leggyakrabban elhangzó hazugságokról, amelyek nap mint nap elhagyják a szánkat.
Blake Lively áttetsző ruhában nyűgözte le Cannes-thttp://www.life.hu/trend/20140515-blake-lively-attetszo-hofeher-ruhaja-a-cannes-i-filmfesztivalon-2014-2-nap.htmlAz amerikai világsztár már a nyitó napon sem hagyott kétséget afelől, hogy stílusból verhetetlen. A cannes-i filmfesztivál második napján még szexisebb volt, mint az elsőn.Trend--4 finomság a konyhából, amitől szőke leszelhttp://www.life.hu/trend/20130708-termeszetes-szokito-technikak.htmlÉlvezzük a nyarat, a forró napsütést, ilyenkor egy-egy új ruha, csini rúzs vagy akár egy új hajszín is feldobhatja a kedvünket. Változni mindig izgalmas, de ha te az óvatosságra szavazol, és nem vagy a merész újítások híve, akkor világosíts egy árnyalatot a hajszíneden - természetes módszerekkel.TrendA szőke, zöld szemű kínaiak legendájahttp://www.life.hu/horoszkop/20130731-kina-a-gobisivatag-szelen-talalhato-egy-licsien-nevu-falu-ahol.htmlKínában, a Góbi-sivatag szélén található egy Licsien nevű falu. Lakói között feltűnően sok a kék vagy zöld szemű, szőke hajú, előreugró orrú ember, a falu neve pedig kínai átírásban Alexandriát jelent. Sokan úgy vélik, hogy Marcus Crassus elveszett római legionáriusainak leszármazottai a különös kínaiak.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.