Indul az Irongirl! Kulcsár Edina is ott van a vaslady-k között

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
futóverseny Irongirl Sarka Kata Szabó Zsófi Kulcsár Edina Ironman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Lassan indul a 10 km-es futás! Szurkoljatok hogy ne ájuljak el!"

Ahogy a Life.hu is megírta, Sarka Kata és Szabó Zsófi futással tartják karban az alakjukat. De nem csak ők, hanem szépségkirálynőnk, Kulcsár Edina is elindult augusztus 24-én, vasárnap a ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres futóversenyen.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Edina ezzel a képpel kérte rajongóit, hogy szorítsanak érte. Hajrá csajok!

/1408/Ironm2014823221751Kiss Orsit felpörgeti a futáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140815-kiss-orsit-kisot-a-class-fm-nepszeru-musorvezetojet-felporgeti-a-futas-es-indul-a-all-you-can-move.htmlA műsorvezető, aki esténként kőkemény edzéseket tart, futással pörgeti fel magát egy-egy óra előtt.Ez Zsír!--Horváth Éva: "Futás közben születnek a legjobb gondolatok"http://www.life.hu/ez-zsir/20140813-horvath-eva-modell-volt-szerelme-miatt-kezdett-futni-futassal-kapcsol-ki-es-a-legjobb-gondolatok-is.htmlHorváth Éva annak idején kedvese miatt kezdett el futni, és bár a szerelem elmúlt, a futás szeretete megmaradt.Ez Zsír!--A szépségkirálynők a futás szerelmeseihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140813-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-es-udvarholgyei-katona-gitta-es-sydney-van-den-bosch.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese, Kulcsár Edina és udvarhölgyei, Katona Gitta és Sydney van den Bosch gyönyörű alakjukat a futásnak köszönhetik. A királynők részt vesznek az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres futóversenyen, mely az augusztus 21-24-e között kerül megrendezésre a Kihívások Hétvégéje programsorozat keretében.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.