Titokzatos idegen flörtölt Katalin hercegnő húgával, Pippa Middletonnal

buli idegen Pippa Middleton Svájc szingli Katalin hercegnő férfi luxushotel tánc flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő húga egy svájci luxushotel buliján rázta, amikor egy bátor úriember odahajolt hozzá. Mozgalmas éjszakája volt, az biztos!

Pippa Middleton kétségkívül az egyik legkapósabb brit hajadon az Egyesült Királyságban – nem véletlenül vetett rá szemet egy svájci luxushotel kellős közepén az az ismeretlen férfi, akinek alább is látható akciózásáról most az egész internet beszél:

A titokzatos idegen, ahogyan az a fenti videóból is látszik, meglehetősen jól érezte magát a 31 éves híresség társaságában. Méghozzá olyannyira, hogy egyesek szerint arcon is csókolta – míg mások szerint csak a fülébe súghatott valamit. Akármelyik is történt, Pippa nagyon élvezte. De vajon mit szólt ehhez a sikeres tőzsdeügynök, Nico Jackson, aki tavaly jegyezte el a hercegnő húgát?

Ha Pippa Middleton, akkor a híres feneke

Immár három éve, hogy Pippa Middleton ellopta a show-t, amikor nővére, Katalin hercegnő kimondta a boldogító igent Vilmos hercegnek. A húgocska tompora azóta is a világ legirigyeltebb fenekei közé tartozik, rosszindulató pletykák ide vagy oda. Formás hátsója és karcsú alakjának titkát IDE kattintva olvashatod el.
Lady Diana frizuráját szeretné Katalin hercegnő?http://www.life.hu/trend/20140804-katalin-hercegno-frizuravaltason-gondolkodik-lady-diana-fele-hajat-vagatna-maganak.htmlÉvről évre övé a legszebb hajkorona, amelyet nők milliói kérnek a fodrászuktól világszerte. Katalin hercegnő haja mára fogalom lett, most mégis váltáson gondolkodik.TrendOrigoPippa Middleton lett az év nagynénijehttp://www.life.hu/csalad/20140718-pippa-middleton-lett-az-ev-nagynenije.htmlSzépen öltözködik, finomakat süt és főz, mindemellett a világ egyik legkedveltebb uralkodócsaládjának hozzátartozója. Pippa Middleton ismét győzedelmeskedhetett.Család--Fegyencedzés-mániás Pippa Middletonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140214-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-kokemeny-fegyencedzesekre-jar.htmlCambridge hercegnőjének húga őrülten rajong ezért az edzésformáért. Képes kora reggel felkelni, hogy bejárjon az órákra. Ennek köszönheti kerek popsiját is?Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.