Martina Navratilova US Open lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martina Navratilova a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság közvetítése közben kérte meg partnere, Julia Lemigova kezét.

A 18-szoros Grand Slam-győztes szombaton meglepte Flushing Meadows közönségét, amikor a férfi középdöntőket közvetítve a Tennis Channel tévécsatorna számára, a televízió nyilvánossága előtt kérte feleségül kedvesét.

Forrás: AFP

"Régóta várok a megfelelő alkalomra, hogy feleségül kérjelek Julia" - mondta Navratilova, aki a hagyományoknak megfelelően térde ereszkedett. A Tennis Channel élőben közvetítette a lánykérést, amelyet kivetítettek az Arthur Ashe stadion óriáskivetőire is, amelynek nézői hatalmas tapsviharban törtek ki. Navratilova évek óta együtt él az üzletasszony Julia Lemigovával, aki 19 évesen lett közismert, amikor 1981-ben a Szovjetunióban szépségversenyt nyert.

A leszbikus nőknek is fontos a szex

Nemrég az egyik női magazin fennállása óta először szexpózokból álló cikket állított össze leszbikus nőknek. A témával mi is foglalkoztunk, szakártőnk és lányok vallottak arról, hogyan is működnek a dolgok a valóságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.