Szakítás! Véget ért Varga Viktor öröknek hitt szerelme

TV2 Cinthya Dictator Varga Viktor Édes Élet szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet balhés sztárpárja, Varga Viktor és Cinthya útjai elváltak. A Life.hu Viktort telefonon érte el. A lány pedig Facebook oldalán írta le, hogyan éli meg a szakítást.

Az énekes és Cinthya kapcsolata nemrég mélypontra jutott. A sztárpár hiába próbálta többször is megmenteni kapcsolatát, Viktor döntött, és egy hete elköltözött.

„Két hónapja szenvedünk, nem mehetett ez így tovább. Cinthya többször is mondta, hogy költözzek el, így fogtam magam és eljöttem abból a házból, ahol együtt éltünk" – kezdi Viktor, aki az okokról is mesélt.

„Mindamellett, hogy genetikailag egyformák vagyunk - és ezt nem csak a külsőnkre értem –, sajnos Cinthya problémafüggő, szeret problémát generálni, szereti a szenvedést. Vele ellentétben én viszont lazán élek, nem szeretem, ha gondok vesznek körül" – magyarázta Viktor, akinek nincs ideje bánkódni.

„Egész nap dolgozom, nincs időm a szenvedésre. Mikor este ágyba kerülök, akkor tör rám a fájdalom, de aztán a másnapi rohanásban ismét távol kerülnek a problémák. Tudat alatt nyilván én is gyötrődöm. Tudom, hogy Cinthya is nagyon szenved a történtek miatt, bár most hajthatatlannak mutatja magát és elutasító velem" – mondta Viktor, aki nem zárja ki a békülés lehetőségét, hiszen ez egy nagy szerelem volt.

Friss! Cinthya Facebookon reagált a történtekre!

A lány nyilatkozni nem akart, inkább közösségi oldalán írta ki magából érzéseit. Íme, a szó szerinti bejegyzés:

"NEM ÉRT VÉGET A SZERELEM... ugyan olyan szerelmes vagyok Viktorba, mint voltam az első szerelmes pillanatokban! Pontosan ugyan annyi kétely és félelem van bennem, mint akkor volt. A kapcsolatunk végig nagyon, nagyon szenvedélyes volt. Két rendkívül kiszámíthatatlan karakter vagyunk és a kiszámíthatatlanság izgalma már, már őrületbe csapott át. A rengeteg munka és az átláthatatlan kaotikus káosz közepette, legkevésbé egymásra figyeltünk!

Én hiszem, hogy az égiek számomra őt rendelték és számára engem, de sajnos a túlhajszoltságban megfeledkeztünk a másikról... Az ego dominált és a napok túlélése.

Abszolút kiegészítettünk egymást... az érdeklődési körünk egyezett, ugyan akkor a habitusunk más volt. Ő nyugodtsággal és pozitív gondolkodással tarthatta volna egyensúlyba a felfokozott élet ritmusomat és a félelmeimet, kételyeimet, én intuícióval és józan ésszel tudtam volna segíteni az útján... ugyanakkor nem tettük... nem koncentráltunk a kiegészülésre, mert őszintén csak magunkkal voltunk elfoglalva. A szeretetlenség érzete instabilitást eredményezett nálam és már elviselhetetlen hangulatingadozásaim és depresszív hozzáállásom volt minden naphoz.

Nagy döntésre szántam el magam, de nem öncélúan! Azért szerettem volna külön költözni, mert szeretnék szerelmesen rágondolni, szeretnék éjszakánként vágyni az illatára és az érintésére, szeretnék tisztelettel és hálával rá gondolni! És vágyom arra, hogy ő is így érezzen irántam."

Minél öregebb vagy, annál durvább vibrátor kell: 85 és 100 éves szexguruk tanácsai (18+)http://www.life.hu/intim/20140910-shirley-zussman-100-eves-es-betty-dodson-85-eves-szexguruk-tanitjak-az-orgazmust.html"Határozottan állíthatom, hogy ha több gyönyörteli pillanatot élünk meg önmagunkban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatunk, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb" - írja Orgazmus két személyre című, 2006-ban megjelent könyvében Betty Dodson. De hogy miért is érdekes számunkra ez a szexuálpedagógus hölgy? Leginkább azért, mert augusztus 29-én betöltötte a 85 életévét, és aktívabb, mint valaha.IntimThinkstockEzt bevállalták! Lélegzetelállító esküvői fotók egy gleccser tetejénhttp://www.life.hu/intim/20140909-egy-alaszkai-gleccser-tetejen-fotozta-a-menyasszonyt-es-a-volegenyt-egy-fotos-josh-martinez.htmlAz újdonsült menyasszony és vőlegény nem akármilyen helyszínt választott a fotózáshoz: egy jeges alaszkai gleccser tetején állva pózolnak. Most mindenki ezekről a képekről beszél!IntimOrigoBotrány! Kiderült Marilyn Monroe újabb leszbikus kalandjahttp://www.life.hu/intim/20140909-marilyn-monroe-egykori-szexszimbolum-leszbikus-viszonyt-folytatott-dramatanaraval-natasha-lytessszel.htmlMarilyn Monroe egykori szexszimbólum állítólag drámatanárával folytatott leszbikus viszonyt, két évig együtt is éltek.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.