Pál Dénes: "120 százalékig hetero vagyok"

Forrás: TV2 -
Pál Dénes TV2 barátnő Sztárban sztár heteroszexuális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a Sztárban sztár műsorában tökéletesen bújt női előadók bőrébe, elindult a pletyka Pál Dénes szexuális beállítottságáról. Nos, az énekes most cáfol, sőt, azt is elárulja, nem facér. 

Megdolgozott a győzelemért a Sztárban sztár énekese, Pál Dénes. Hol a szeme színét kellett kontaktlencsével megváltoztatni, hol magas sarkúba és szexi minibe bújt, máskor Karády Katalin búgó hangját imitálta.

Forrás: TV2

Azt azonban soha nem tagadta, nem érzi magát jól női szettekben, ennek ellenére maximálisan igyekezett teljesíteni a feladatokat.

"Mindig kirázott a hideg attól, amikor sminkeltek, vagy a körmömet festették. Én százhúsz százalékig hetero vagyok, ez nem nekem való. Még a túlzott szépségápolás sem az én világom, jól érzem magam férfiként" - mondta el a Storynak. A hot! magazinnak pedig azt is elárulta, igen, van barátnője is.

Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/bulvar/20141026-pal-denes-nyerte-a-tv2-sztarban-sztar-musorat-2014-ben.htmlNyolc hét után véget ért a Sztárban sztár, amelyet Majka lazán a tévézés csúcsának nevezett az adásokba fektetett munka miatt. A nézők szerint Pál Dénes érdemelte ki a győzelmet.TV + Bulvár--Kritizálta a Sztárban sztárban zsűrijét Sipos Petihttp://www.life.hu/bulvar/20141014-sipos-peti-a-sztarban-sztar-kiesoje-szerint-a-zsuritagok-nem-kovetkezetesek.htmlSzimpátia alapján pontozza a versenyzőket a Sztárban sztár zsűrije - legalábbis Sipos Peti szerint. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere nehezen emészti meg, hogy kiesett a műsorból.TV + BulvárSztárban sztár: Vastag Tomi átalakulását mindenki tátott szájjal néztehttp://www.life.hu/bulvar/20141012-vastag-tomi-az-apostol-egyuttes-enekesekent-a-sztarban-sztar-musorban.htmlA vasárnapi (sorrendben a hatodik) Sztárban sztárban olyan átalakulást láttunk, amelyre tényleg régen volt példa. Keresztes Ildikó, Kökény Attila és Pál Dénes is nagy átváltozóművészek, de most Vastag Tomi könnyűszerrel lemosta őket.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.