Csodálatos helyen ment férjhez Pirner Alma

Fotó: Cuttie/Popovics László -
esküvő házasság Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt leleplező fotókat posztolt magáról Pirner Alma. Akkor már sejteni lehetett, hogy bizony készül valamire.

Ahogy a Life.hu is megírta, alig ért véget Pierner Alma házassága, szinte azonnal rátalált az új szerelem és a boldogság. Azt már eddig is tudtuk, hogy Alma jelenleg Sri Lankán pihent, mert szebbnél szebb fotókat tölt fel közösségi oldalára. Legutóbb menyasszonyi ruhában láthattuk, "Valami készül" kiírással. Most pedig úgy tűnik, a boldogító igent is kimonta:

Fotó: Cuttie/Popovics László

"Innen már nem egyedül megyek tovább...(még több fotó és részletek hamarosan)" - tett közzé Alma, "in love" státusszal, a Sri Lanka-i Wijaya Beachről.

Szexi, szülinapos sztárok novemberrehttp://www.life.hu/intim/20141031-sztarok-akik-novemberben-unnepelnek-matthew-mcconaughey-ryan-gosling-gerard-butler.htmlSzeptemberben és októberben is összegyűjtöttük és köszöntöttük már a legvonzóbb szülinaposokat, és így teszünk most, november első hétvégéjén is. Ebben a hónapban is sok kedvencünk ünnepel, lássuk hát, hány évesek lettek idén.IntimAFPÉdes történetet mesélt barátja Jules Bianchirólhttp://www.life.hu/intim/20141102-forma-1-fernando-alonso-edes-tortenetet-meselt-baratjarol-jules-bianchirol.htmlFernando Alonso, a Ferrari pilótája a minap felidézett egy kedves sztorit azokból a régi időkből, amikor ő még Raquel del Rosario férje volt, és mikor Jules Bianchi még igen gyakran volt a házaspár társaságában.Intim--Legnagyobb kihívásom: A pasi, aki soha nem hallott a női és férfi lélek különbözőségeirőlhttp://www.life.hu/intim/20141029-deaki-timea-parterapeuta-szakerto-interjuja-munkarol-coachingrol-es-tapasztalatokrol.htmlA rendszeres Life.hu-olvasók több ízben is találkozhattak már Deáki Tímeával. Párterapeuta szakértőnk legutóbb a férfi fogamzásgátlók mátrixába kalauzolt el bennünket, azelőtt pedig a forró, nyári flörtök nyomán kértük ki a véleményét Magyar lányok külföldi pasival: mitől működnek a vegyes kapcsolatok? című cikkünkhöz. Most pedig ismét nagy fába vágjuk a fejszénket, közösen.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.