Végre Jennifer Lopez is megszólalt Marc Anthony eljegyzése kapcsán

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
Shannon De Lima esküvő házasság eljegyzés válás Marc Anthony szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marc Anthony még ebben a hónapban oltár elé áll Shannon De Limával – derült ki nemrég. Ezt pedig a volt feleség sem hagyhatta szó nélkül.
Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Marc Anthony közvetlenül a Jennifer Lopezzel történt válása után kezdett találkozgatni exfelesége hasonmásával, Shannon De Limával 2012-ben. A két év alatt egyszer szakítottak egy rövidebb időre még 2013-ban, az énekes idén márciusban tette fel a nagy kérdést modell kedvesének. Az esküvőre, amely Anthonynak immár harmadik lesz a sorban, még ebben a hónapban sor kerül.

Milliárdos és filléres sztáresküvők

Míg Pamela Anderson egy szál fehér bikiniben ünnepelte magát, addig Grace Kelly ruhájáról a mai napig ódákat zengenek a divatimádók és a bulvárlapok. Híres és hírhedt menyasszonyi ruhák - a Life.hu cikkéért kattints ide.

Jennifer Lopez szintén nem sokkal a válása után kezdett találkozgatni a táncos-koreográfus Casper Smarttal, akivel nemrég szakított három és fél év együttlét után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.